Ja w mieście poniżej 7,5 nie mam szans zejść. W trasie około 5,2. Jak dożyje do emerytury to poniżej 5 zejdę![]()
Ja w mieście poniżej 7,5 nie mam szans zejść. W trasie około 5,2. Jak dożyje do emerytury to poniżej 5 zejdę![]()
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
Ja mam od styczniaZ miejsca programowo pozbyłem się egr-a, po za tym odpukać jest oki
![]()
Zaślepki nie dawałem. Programowo usunięty, więc chyba zaślepka niepotrzebna![]()
Raczej powinna być aby syf ze spalin nie szedł do kolektora i zaworu EGR.
Ja wycinałem sobie sam z nierdzewki 1mm grubość.
Amantes amentes
Mój "elektronik" twierdzi, że wystarczy wyciąć programowo. Syf pewnie będzie leciał do egr-a, ale w tym przypadku i tak nie jest on już potrzebny![]()
Cały wic z wycinaniem EGR to to aby ten s..f nie leciał spowrotem do silnika. Patrzyłeś kiedyś do kolektora?.
Na pewno będzie leciało go mniej bo zawór będzie zamknięty przynajmniej częściowo. A zaślepka całkowicie zasłania wlot i masz spokój.
Napisze do znajomego co on mi powie o tylko programowym wycięciu EGR. Tak przez ciekawość. Może się mylę ja.
Amantes amentes
Jak będziesz miał info, daj znakaZ chęcią się dowiem, bo w paru postach na tym forum wyczytałem, ze w multi nie trzeba koniecznie zaślepiać, wystarczy programowo.