Nie widzi mi się coś takiego , wygląda to jak żywcem przejęte z domowego fotela
Nie widzi mi się coś takiego , wygląda to jak żywcem przejęte z domowego fotela
Eko skóra czyli po prostu skaj, derma- jak kto woli- powrót do malucha, nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś świadomie coś takiego sobie zakładał do samochodu- w lecie spływasz potem, w zimie przymarzasz, ale fakt, łatwo to utrzymać w czystości :>>Napisał Varrels
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Ja odwiedziłem tapicera z moim fotelem. Materiał był przetarty, pruł się, lamelka wylazła na wierzch. Koleś wymienił starą lamelkę, obszył krawędź materiałem i fotel wygląda w tym miejscu jak nowy. Całkowity koszt: 50zł i dzień bez samochodu. Po prostu poszukaj dobrego fachowca!
Zgadzam się w 100%. Kolega ma w Ibizie, nie dość, że się rozciągnęły to przede wszystkim są koszmarem w upalne dniNapisał fiergloo
((
upał upałem ale to strasznie badziewnie wygląda
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
żadne pokrowce nie są dobre,po kilku miesiącach będą się ściągały,będą pozagniatane i jak to będzie wyglądało ? Przemyśl poważnie ten pomysł.Oczywiście iż decyzja należy do Ciebie.Napisał Varrels
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
jak juz tu rozmawiamy o fotelach i materiałach to czy da sie zakupić w ASO np. materiał orginalny z AR zeby dac tapicerowi i zeby wszył..?
Jedyna zaleta tych pokrowców która przychodzi mi na myśl to to, że można je szybko zdjąć i wyrzucićW lecie gwarantuje Ci, że nie pojeździsz dłużej niż tydzień i je zdejmiesz. Nie wspominając już o estetyce tego wynalazku :? Ale wybór należy do Ciebie
A można tak???Napisał loki
Z pokrowcami pytałem z ciekawosci chyba jednak skorzystam z Tapicera i Myjni zeby mi porzadnie wyprali fotele
Napisał Varrels
może można.. nie wiem bo niepytałem w ASO zadałem takie pytanie bo może ktoś mialł taki pomysl jak ja,..
Odwiedze ASO i sie dowiem..