Spoko ;] Czytałem o rozbieraniu zamka ale jest to dosyć ciężkie, jest jakiś inny sposób? Chyba że nie jest to takie trudne, i strasza ze zamek jest na nity, nity trzeba rozwiercac, i ze wiele rzeczy mozna popsuc rozbierajac go ;]
Spoko ;] Czytałem o rozbieraniu zamka ale jest to dosyć ciężkie, jest jakiś inny sposób? Chyba że nie jest to takie trudne, i strasza ze zamek jest na nity, nity trzeba rozwiercac, i ze wiele rzeczy mozna popsuc rozbierajac go ;]
Trzeba rozkręcić i uporać się z nitami, najlepiej je jakoś odrobić/uwolnić z obudowy, ja to poprostu wyrwałem a potem tylko skrecalem śrubami u wszystko ok.
Tapnięte z SM-N9005
Okej, jak coś będę się odzywał. Hmm ale wyjmuję się całość ale z klamką zewnętrzną? ;]
Wypinasz wtyczkę, 2 ciegna (klamka i rygiel) Odkręcsz 3 śrubki, chyba jedną prowadnice szyby i zamek wychodzi, będziesz widział co i jak i co Ci przeszkadza.
Tapnięte z SM-N9005
Ja jednak namawiam Cię do założenia normalnego siłownika i masz spokuj na zawsze.
U mnie by takie druciarstwo nie przeszło...
Tapnięte z SM-N9005
Ja uważam, że to jest dobre rozwiązanie i bardziej skuteczne jak widac niż oryginał ale to sprawa każdego z osobna.