wywal kata i dpfa jeśli masz do tego frontowy ic i już masz ładnie wydech rozluźniony
wywal kata i dpfa jeśli masz do tego frontowy ic i już masz ładnie wydech rozluźniony
Ok dzięki za wszystkie odpowiedzi, przy zmianie wydechu głownie chodzi mi o wygląd , moim zdaniem pasują 4 rureczki - ale to tylko mój gust, a o gustach się nie dyskutuje
a jeśli chodzi o moc to czysta ciekawość poprostu czy coś da, ciekawe jak dźwięk by się zmienił
2005 rok mam więc DPFA chyba nie ma?
Czyli full opcja ok 3-4 tysiaczków?
Tak należałoby przyjac
po co Ci 2.75 cala DP jak masz tylko 4 garnki i niewielkie turbo ?
spokojnie 2.25 wystarcza.
1500zł za DP 2.75 ? skąd wy bierzecie te ceny ?
nikt tu Ci żadnej mocy nie zagwarantuje bo nie wiemy w jakim stanie jest Twoja jednostka. Każdy samochód jest inny o tym trzeba pamiętać. Nikt tu Ci nic nie może zagwarantować. Przykład choćby "kolin" z naszego forum i jego była 147.
Przy chipie, IC i seryjnym turbo EGT nie będzie na tyle wysokie żeby bawić się nie wiadomo jak wielki DP. Seria ale bez kata czyli 2 cale w spokojności wystarczą.
Ale tu o gwarantowaniu mocy nikt nie mówi. Cena jest taka jaką u nas normalnie się płaci. Cena z montażem i strojeniem
mogę Ci ogarnąć wydech przelot z DP z nierdzewki w rozsądnej kasie, z 2 rurką 4 rurka co dusza zapragnie, jak jesteś zainteresowany pisz pw.