Łapie sarkazm,za free to się nie przykulalo,chodzi o koszty przywozu kupno skorupy zarobek itd,jak dla mnie to jest "szkoda całkowita " może na części jest dobra
wysłane z Xperia Tablet Z
Łapie sarkazm,za free to się nie przykulalo,chodzi o koszty przywozu kupno skorupy zarobek itd,jak dla mnie to jest "szkoda całkowita " może na części jest dobra
wysłane z Xperia Tablet Z
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
w każdym bądź razie wrzuciłem to nie po to żeby się spinać między soba :d Mattom gdzie ta GTA stała bo ogłoszenie nieaktualne a wczoraj sporo ich przejrzałem i mętlik w głowie
~ taka była piękna ! :C
grzesk i tak i nie. Jak jedziesz loorą to koszt jest niewielki, Coś jest na pewno nie tak, pytanie co. Mi się np udało kiedyś kupić auto od dealera - kosztowało 60% ceny rynkowej wtedy - uwalony automat, po przyjeździe do PL i wymianie oleju w skrzyni i uszczelniaczy - zarobiłem na nim bardzo ładne pieniądze. Czasem się zdarzy kupić coś tanio - bo jak to mówił gość u dealera, u nich koszt wymiany tej skrzyni przewyższał wartość auta, u nas wystarczyło oddać to do pierwszego lepszego Józka, który potrafi taką skrzynię rozłożyć
Czy nie sprzeda - znam kilka takich przypadków, gdzie wychodził na zero. Bo wolał auto wypuścić taniej, niż trzymać to na placu. Wiele zależy od komisu i zasobności gotówkowej właściciela
Mimo wszystko - mając nie wiele kilometrów bym się przejechał ją zobaczyć
W Gorzowie WLKP
tutaj masz link http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl
147 powodów do zadowolenia
we Wtorek ja 99 % jade delegacyjnie do Gorzowa i zajadę rzuce okiem, dzięki za link
~ taka była piękna ! :C
Ostatnio większość czasu w pracy kręcę się płd. Niemcy-Szwajcaria, widzę, co tam się ciąga do Polski na lawetach/lohrach i jakoś specjalnych dzwonów nie zauważyłem, jak są to zdecydowana mniejszość, najczęściej wiozą całe albo po lekkiej stłuczce. Więc proszę nie generalizować że jak ze Szwajcarii to od razu po dzwonieFakt, że inna sprawa po ile je potem w Polsce sprzedają.
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?
Czyżby sprzedana czy skończyło się ogłoszenie ?