napisz który rocznik auta masz, przed czy po FL.
napisz który rocznik auta masz, przed czy po FL.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
1999r przed liftem 2.4 jtd 136KM
i powrocilem do punktu wyjscia. Wiec dzis pogoda pozwolila na chwile wyjsc z domu.... Jak sie okazalo bezpiecznik ten nie odpowiada za centralny zamek. Jak wyciagne bezpiecznik centralny nie dziala bo jest podlaczony miernik byc moze za maly prad plynie. Po wyciagnieciu bezpiecznika i podlaczeniu normalnie aku centralny dziala. Wedlug opisu jest to bezpiecznik odpowiadajacy za " lampa punktowa reflektorow" Co to za lampa?? dzis zauwazylem ze nie swieca mi postojowe przednie. Masakra czarna magia kiedy ja do tego dojde....![]()
Chodzi dokladnie o ten bezpiecznikpo wyciagnieciu bezpiecznika oznaczonego na foto pobor pradu jest prawidlowy
w instrukcji znalazłem iż bezpiecznik ten zabezpiecz centralkę IGE (z tego co znalazłem to centralka do sterowania światłami), po użyciu szukajki znalazłem ten temat
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...romeoowki.html
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Narazie pogoda kiepska nic nie kombinuje . Moze jutro bedzie interfejs diagnostyczny podlacze moze on wykaze jakies bledy i naprowadzi na cel. Troche poczytalem odpowiedzialna moze byc centralka sterujaca swiatlami taka zielona puszka kolo skrzynki z bezpiecznikami. Podjade na szrot wyciagne taka puszke i bede probowal,w koncu musze to jakos opanowac![]()