Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Temat: GTV 3.0 CUP, Ferrariu Rosso- czy ktoś zna ten egzemplarz?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar cuma_borek
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup

Domyślnie

przez 6-7lat kiedy jestem czynnym alfistą sprzedalem na forum 145 BX, sprzedalem 166 2.4jtd oraz gtv 2.0ts, rzadnej 3.0v6 nie sprzedawalem a jedynie byla osoba ktora ogladala moja gtv ale w sumie nawet nie wsiadala do niej ani nic, poprostu przyjechali do radomia obejrzec alfe GT i przy okazji moje Gtv

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo 166

Domyślnie

Cytat Napisał wheelerwasp02 Zobacz post
    Może był ale ni ma..
    Dokładnie. Nic nie znalazłem, poza zdjęciami autora i opisu dokonanych poprawek mechanicznych. Myślałem, że może ktoś miał możliwość oglądania auta osobiście.

Poza tym trochę zastanawiający jest fakt włożenia w auto ok. 15tys.zł, przejechania kilku tkm i sprzedaży.
    Ostatnio edytowane przez Damian ; 26-05-2014 o 17:34

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

Cytat Napisał Damian Zobacz post
    Dokładnie. Nic nie znalazłem, poza zdjęciami autora i opisu dokonanych poprawek mechanicznych. Myślałem, że może ktoś miał możliwość oglądania auta osobiście.

Poza tym trochę zastanawiający jest fakt włożenia w auto ok. 15tys.zł, przejechania kilku tkm i sprzedaży.
    borek ma zabawe z wyborem felg itpa jak juz pomysły na zmiany sie konczą to i zabawy niema i sprzedaje chociaz nawkłada kasyteraz z tego co wiem spidera robia gtv widziałem z bliska wizualnie fajne

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo 166

Domyślnie

Fakt, najczęściej zmieniane były felgi W sumie w tym szaleństwie jest metoda. Ogrom pracy niepodważalnie godny podziwu, ale jednak ilość tych modyfikacji jest zbyt duża jak dla mnie, a i tak niektóre elementy chciałbym zrobić "pod siebie".

Użytkownik Ogier Avatar ar.192
    Auto
    byly 156 2.0TS nero, 156 2.5 V6nero, 147fl rosso SZUKAM 159

Domyślnie

ja rowniez znam to auto. nie mam zastrzezen. dopracowane i praktycznie uzywane okazjonalnie. silnik 3.0 tylko kolektory zalozone od 3.2 wiec zadna zagadka nie jest. i co z tego, ze auto bylo cale lakierowane? moja alfa tez byla cala lakierowana? i co? to znaczy, ze auto juz jest zdyskfalfikowane? damian to sa Auta po 15lat i nie kupisz 'nówki'. z tego co wiem to borek malowal bo po prostu chcial miec ten lakier który teraz ma bo na zywo swietnie wyglada.

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Cytat Napisał cuma_borek Zobacz post
    byla osoba ktora ogladala moja gtv ale w sumie nawet nie wsiadala do niej ani nic, poprostu przyjechali do radomia obejrzec alfe GT i przy okazji moje Gtv
    GT szykowane były jedynie w alternatywie. Twoje auto miało być daniem głównym i niejako wisienką na torcie, ale niestety nie było...
    Cena za ten egzemplarz sugerowała naprawde zadbane i wyjątkowe auto, a już pierwszy krótki rzut oka zweryfikował boleśnie rzeczywistość...

To ja byłem tym oglądającym, wspólnie z drugim forumowiczem.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo 166

Domyślnie

Cytat Napisał ar.192 Zobacz post
    ja rowniez znam to auto. nie mam zastrzezen. dopracowane i praktycznie uzywane okazjonalnie. silnik 3.0 tylko kolektory zalozone od 3.2 wiec zadna zagadka nie jest. i co z tego, ze auto bylo cale lakierowane? moja alfa tez byla cala lakierowana? i co? to znaczy, ze auto juz jest zdyskfalfikowane? damian to sa Auta po 15lat i nie kupisz 'nówki'. z tego co wiem to borek malowal bo po prostu chcial miec ten lakier który teraz ma bo na zywo swietnie wyglada.
    Jak jadę do swojego mechanika motocyklowego, to zdemontowane, chromowane elementy leżą na piankowych podkładkach żeby się nie uszkodziły - tutaj całe wnętrze zostało zdemontowane i wrzucone niechlujnie do auta. Lakiernik był 2 razy zmieniany w trakcie i ciągle nie miał czasu, szpachli położono co nie miara - po najmniejszej lini oporu. To wszystko wpływa na jakość wykonanej pracy, której na zdjęciach nie ocenię. Pierwsze ogłoszenie sprzedaży pojawiło się jeszcze w trakcie modyfikacji. To też o czymś świadczy.

Nie szukam nówki, ale nie chcę poprawiać po kimś, płacąc na wstępie wysoką cenę.

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Damian Zobacz post
    Jak jadę do swojego mechanika motocyklowego, to zdemontowane, chromowane elementy leżą na piankowych podkładkach żeby się nie uszkodziły - tutaj całe wnętrze zostało zdemontowane i wrzucone niechlujnie do auta. Lakiernik był 2 razy zmieniany w trakcie i ciągle nie miał czasu, szpachli położono co nie miara - po najmniejszej lini oporu. To wszystko wpływa na jakość wykonanej pracy, której na zdjęciach nie ocenię. Pierwsze ogłoszenie sprzedaży pojawiło się jeszcze w trakcie modyfikacji. To też o czymś świadczy.

Nie szukam nówki, ale nie chcę poprawiać po kimś, płacąc na wstępie wysoką cenę.
    to o tym nie wiedzialem szczerze mówiac. wizualnie mi sie podoba bo sam sie troche przymierzalem do niej bo to alfa z radomskiego forum...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

Damian a ty nie mylisz czasem gtv cumy borka z tą kontrowersyjną też czerwoną z Austri? bo tam faktycznie był,, perfumowany gnój'' ona też jest na tablicy

http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-...tml#e3c0ea75f8

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    Damian a ty nie mylisz czasem gtv cumy borka z tą kontrowersyjną też czerwoną z Austri? bo tam faktycznie był,, perfumowany gnój'' ona też jest na tablicy

http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-...tml#e3c0ea75f8
    a to co z Nia nie tak? tez zawiesilem na niej oko bo fajnie wyglada