Dziękuję Wam za wszystkie opinie.
Na pewno nie chcę kupić trupa ale wiem też, że samochód ma 10lat i trzeba się liczyć z wydatkami na początku.
Dam znać jak poszły oględziny.
Dziękuję Wam za wszystkie opinie.
Na pewno nie chcę kupić trupa ale wiem też, że samochód ma 10lat i trzeba się liczyć z wydatkami na początku.
Dam znać jak poszły oględziny.
yyyyyy ma xenony i ma bose. A to ze nie ma zjebanego oryginalnego radia to chyba nawet lepiej? Bo co bedziesz nagrywal stado plyt CD-audio? Te czasy juz sie chyba skonczyly. Welcome to USB/pendrive world z radiem Sony noCD za 170zl nowe![]()
sprawdzalem to auto kiedys po vinie i wyszlo ze w ciagu pierwszych 3 lat auto zrobilo cos kolo 130tys pozniej zmienilo wlasciciela![]()
jak sprawdzić podczas oględzin czy ma ksenony? uruchomić spryskiwacze?
Tak jak mówiłem, przy ksenonach nie ma regulacji wysokości (autopoziomowanie), widać to również po odpaleniu auta jak światła robią ruch góra-dół.
Ogólnie tak to jest gadać o aucie na podstawie zdjęć i to nie najlepszych. Jeden widzi to, inny tamto. Tylko oględziny rozwieją wątpliwości![]()
udało mi się sprawdzić auto po Vinie i w 6.2013 miało 121010km. W 5.2011 miało naprawę blacharską prawy tył.
No to jest pewna rozbieżność z tym co pisze arquadiusy.
Co do zdjęć to ja przycisku do regulacji świateł nie widzę. Zakładam, że powinien być jak w 147 czyli pod przyciskiem KM. Kierownica na zdjęciu wygląda dobrze. Tyle, że tutaj nie przebiegu bym się obawiał tylko powypadkowej przeszłości i ew. stanu silnika. Skoro komis nie pisze, że samochód jest bezwypadkowy to znaczy, że jakoś rozbity był. Pytanie jak i czy to dobrze naprawiono. Podjechanie na pomiar geometrii wiele by tu wyjaśniło. Jak masz blisko to jedź oglądać, doświadczenie zawsze jest coś warte.