fakt, nie popatrzyłem na daty. Chyba lepiej do tarnowa uderzyć (zapowiada się grubszy spot) a następnym razem do jarosławia
fakt, nie popatrzyłem na daty. Chyba lepiej do tarnowa uderzyć (zapowiada się grubszy spot) a następnym razem do jarosławia
Reasumując, przyjmujemy jako dzień spota w Radawie 15.06.2014r
Proszę się jeszcze wypowiedzieć co do chęci skorzystania z parku rozrywki " Adrenalina"
1. rosek11 + 1 osoba + adrenalina
Ja też się szykuje na Tarnów bo to było już w planach wcześniej
Macie rację. Nie pomyślałem ;D
będzie więcej czasu na ogarnięciejak myślicie iść do wójta ? bo jak mu nie przypasuje taki spot na zalewie to może zamknąć bramę na zalew, a jak nie pójdę to zrobi się bez jego wiedzy
Sam się nad tym tym już jakiś czas temu zastanawiałem czy organizować to oficjalnie czy nie i myślę, żeby jednak do kogoś kompetentnego pójść. Jak masz wejście do wójta to uderz do niego, gdyby ktoś później nosem kręcił, będziemy mieć władzę za namiZapytaj od razu czy przypadkiem 15.06 nie będą już kasy zbierać przy bramie, bo na głównej stronie już cennik wisi (http://www.radawa.pl/index.htm). A jak chcesz to mogę się wybrać do wójta z Tobą.
Ostatnio edytowane przez łuk4sz ; 01-06-2014 o 16:39
Betonowy myślę że to dobra myśl iść do gospodarza i ogarnąć temat spotu. Po rozmowie z będziemy wiedzieć na czym stoimy, a wówczas będzie możliwość już dopieszczania tematu samego spotu. Jak łuk4sz jest chętny to podjedźcie i pogadajcie.
łuk4sz możemy podjechać,jak bym sam pojechał to szybko by mnie spławili bo młody jestem ;/ w piątek będę w radawie to zobaczę co się na zalewie dzieje
Radawa to gmina Wiązownica?
To ok, napisz mi na priva kiedy jesteś wolny to się umówimy i w tym tygodniu skoczymy.
Zgadza się, gmina Wiązownica.