Filmik nie działą :/ (Ten film jest prywatny )
Filmik nie działą :/ (Ten film jest prywatny )
Dość tanio to wyszło, nie licząc oczywiście własnej roboty, ale tak czy siak stosunek cena/jakość/wygląd na bardzo dobrym poziomie.
Nie chciałeś tych końcówek jeszcze z 1-2cm do tyłu wypuścić? Przy ściętym zderzaku i ten powiedzmy "dyfuzorze" trochę giną.
Chyba, że to tylko ze zdjęć taki efekt.
I ten filmik zrób publiczny, albo podaj inny link![]()
Pierwszy raz coś tam nagrałem, spróbujcie teraz.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Działa.
Nawet przyjemny dźwięk, taki trochę bardziej basowy i podchodzący pod V8...
Warto było![]()
Fajnie burcyA ja się spóźniłem z telefonem do Grześka i V6 mi przeszło koło nosa
![]()
Sądzę że najdroższy zakład tłumikarski przesadziłby jak by zawołali za taką robotę więcej niż 200zł.
Na to zeszło najwięcej czasu. Każde fabryczne wydechy są pod tym względem skromne i chciałem żeby od fabryki nie odbiegało, nie podobają mi się "lufy" wystawione za zderzak.
Na foto widać lepiej ile wystają.
To bardziej zasługa stożka, a i z każdym przejechanym kilometrem się troszkę wycisza. Do 2000 obr warcy, potem jak seria. Odzywa się tylko jak się depnie.
No Grzesiek to nawet ogłoszenia wystawiać nie musi, zaraz zabierają.![]()
No rzeczywiście, na tych zdjęciach trochę lepiej to wygląda i rzeczywiście coś na poziomie serii, ale ja bym wysunął jeszcze 1cm dalej
Opowiedz coś i najlepiej pokaż ten filtr... ciekawi mnie co to za cudo![]()
Wielki jak wiadro, pewnie i z 500 koni obsłuży. Byłem przeciwnikiem stożków ale GT była kiedyś po lekkim strzale w przód i nie miało wcale puszki z filtrem tylko zaraz na harmonijce założony jakiś badziew z tesco.
Na szczęście dużo na tym kilometrów nie pojeździła. Po sprawdzeniu cen używek i dostępności puszek i rur poszperałem po forach, znalazłem ze dwa testy i że był to filtr z czołówki i suchy to kupiłem kolanka , rury, opaski i siedzi zamiast serii. Za bardzo go nie pokażę bo jest przed lewym kołem w zderzaku przy samej osłonie silnika.
Z góry takie coś tylko widać.
![]()
Tak to w ogóle nie widać
A jaka to firma/,model i gdzie zakupiłeś?
Po prostu fujita, różnią się tylko średnicą wlotu (lub wylotu) zależy jak patrzeć. Zakupiony tu http://www.www.fujita-intakes.com/filtry.php