U mnie znowu prawa strona zaczyna telepać budą przy przyspieszaniu.
Co robić tym razem? Regeneracja, czy przeróbki z innych modeli (niekoniecznie Alf)? Mam chęć na to drugie - ktoś robił?
U mnie znowu prawa strona zaczyna telepać budą przy przyspieszaniu.
Co robić tym razem? Regeneracja, czy przeróbki z innych modeli (niekoniecznie Alf)? Mam chęć na to drugie - ktoś robił?
Znów ? Czyli już naprawiałeś prawą stronę?
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Tak.
A ile $ chcesz wydać ?![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Czyli wibracje przy przyśpieszaniu w tym silniku to coś nie bangla z półosiami? Zamierzam wcześniej wymienić wszystkie poduszki pod silnikiem i skrzynią bo są wyjechane i obstawiałem, że to to...
Prawie na pewno półosie tj. przeguby wewnętrzne, złap za półoś i poruszaj "góra dół" jak jest spory luz to to.
A wydać chcę tyle żeby było dobrze, wiem że to nie są tanie rzeczy, ale też wiem jakie są ceny rozsądne.
Witajcie,
Otóż od pewnego czasu też próbowałem przerabiać ten temat. Niestety jest problem z dokładnym określeniem który to przegub wew czy zew badając powierzchownie. Badając temat, znalazłem na forum sklep, który ma w ofercie produkty Włoskiej firmy - Zeta Erre. Póki co nikt i nic nie wie nt tych produktów.
Strona - http://sklep.borseauto.pl/
Jeżeli chodzi o ceny - są bardzo dobre, tylko pytanie co z jakością??
Ja dopiero po nowym roku mam zamiar zabrać się za dokładne sprawdzenie wszystkich elementów żeby wiedzieć co wymieniać.
A tu macie cennik z tej strony:
"
-przegub wewnętrzny lewy to kielich w komplecie z krzyżakiem, osłoną i opaskami, kosztuje 294zł;
-przegub wewnętrzny prawy to kielich w komplecie z krzyżakiem, łożyskiem podpory, osłoną i opaskami, kosztuje 371zł;
-przegub zewnętrzny (lewy i prawy taki sam) w komplecie z osłoną, nakrętką, zabezpieczeniem i opaskami kosztuje 184zł.
W przypadku przegubów zewnętrznych ze względu na dość zmienne temperatury jakie panują w Polsce zachęcam do dopłaty wysokości 40zł/szt w zamian za którą otrzyma Pan osłony przegubów firmy Lobro (czyli takie jak montowane oryginalnie). Osłony te są dużo mocniejsze niż standardowe i zabezpieczają przed przedwczesnym uszkodzeniem przegubów."
Ceny jak za darmo, jakieś potwierdzenie że to nie fake? Jakość jeśli chociaż na rok czy daj Bóg - 2 lata to lux.
Niepokojące są tylko te zdjęcia, a właściwie to co na nich. Widzę "zwykłe" krzyżaki a przecież powinien być ten tripod bez igiełek .
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Bo rozumiem,ze na zdjeciu wyżej jest przegub z półosią od prawej strony - ten dłuższy?
Trudna sprawa - bo w przypadku prawego przegubu można by podjąć ryzyka, gdyż ceny przerażają albo jest problem z dostępnością...
Dobrze by było, gdyby już ktoś mógł powiedzieć nt tych produktów...
Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S5 przy użyciu Tapatalka