Właśnie w moim przypadku podejrzewam że poprzedni właściciel nie za często robił przeglądy, a instalacja ma już ponad 10 lat. Dziękuję, trzymam kciuki żeby ta naprawa nie okazała się na prawdę dużym wydatkiem ;-)
Wysłane z Xperia SP
Właśnie w moim przypadku podejrzewam że poprzedni właściciel nie za często robił przeglądy, a instalacja ma już ponad 10 lat. Dziękuję, trzymam kciuki żeby ta naprawa nie okazała się na prawdę dużym wydatkiem ;-)
Wysłane z Xperia SP
Największym wydatkiem zazwyczaj jest regeneracja pompy. Zrób najpierw diagnostykę i potem się martw
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Mam też taką myśl, że może lepiej by było założyć nowy Polski gaz. Jakie są wasze opinie?
Wysłane z Xperia SP
Zorientuj się ile będzie kosztowała naprawa. Sprawdź też ile czasu pozostało ważności zbiornika. Jeśli dużo to warto naprawić vialle i o nią dbać. To jest najlepsza możliwa instalacja.
To jest super instalka. U mnie gość zepsuł pompę uszkodził ją po prostu. Później uszkodził reduktor. Cwel yebany. Kupiłem 4 wtryski za 600zł i mi je zasyfił jak zaczął modzić przy instalce. Dałem do drugiego gościa okazało się ze trzeba drugą pompę drugie wtryski, reduktor nowy. Ciul skołowałem całą drugą instalację i gośc mi wmontował także łącznie wszystko 2500zł. Dużo pieniędzy ale ta instalka to rewelacja.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Zbiornik mam do 2018 roku. Właśnie nie od Ciebie pierwszego się dowiaduje że te instalacje są jedną z najlepszych i te polskie nie mają porównania.
Wysłane z Xperia SP
Dodano po 3 minutes:
Mam nadzieję że u mnie trochę taniej to wyjdzie niż u Ciebie ;-) niby ten serwis jest bardzo dobry, przynajmniej tak twierdził ten chłopak z którym rozmawiałem, ale jak wiadomo "każda Sroka swój ogon chwali" :-)
Wysłane z Xperia SP
Ostatnio edytowane przez Romeo_Alfa ; 24-06-2014 o 22:56 Powód: Dodano
Nie chodzi o to, że polskie bez porównania. To jest zupełnie inna generacja. Gaz podawany jest tak jak paliwo, czyli ciekły. Żadnych reduktorów, zbędnych filtrów itd. Ciekawostka: zbiorniki można było do niedawna kupić tylko w Holandii, choć produkuje je dla Holendrów nasza firma Stako.
Należy też zwrócić uwagę na typ zbiornika, gdyż niektóre nie miały możliwości przedłużenia legalizacji. Niestety oznaczenia teraz nie pomnę. Nowy zbiornik to chyba trochę ponad 1000zł plus montaż pompy itp.
Ja zrobiłem ten błąd że dałem auto do cwela który wmawiał mi że się zna na tych instalacjach. A spier... ją całą. Dopiero w Lublinie gośc zrobił jak należy i teraz śmigam.
Lepiej zrobić raz a dobrze.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Witam.
Byłem w serwisie Vialle. Mam uszkodzony sterownik gazu LPE 4.
Musze znaleźć zamiennik. Ktoś może pomóc?