Brata ktory kupił docisk a teraz szuka tarczy![]()
Brata ktory kupił docisk a teraz szuka tarczy![]()
Po pierwsze to nie kupiłem tarczy tylko stara dostała nowe okładziny i łożysko oporowe też jest nowe założone, jedynie docisk został nie ruszony i dwumas .
Co ciekawe teraz przy wciśniętym pedale sprzęgła do podłogi dalej poszarpuje lekko autem przy wbitym biegu .
Docisk był w podobnym stanie jak na tym zdjęciu .ale nie miałem innego na miejscu więc złożyliśmy takie . Cóż pewnie będzie rozbierane od nowa .
To jak widziales docisk w jakim.jest stabie to dlaczego odrazu nie wymieniles?? Nie potrzebna robota teraz, a cos w tym musi byc ze przy zakupie sprzegla dostaje sie i docisk. To sie razem wymienia, bo docisk pracuje z kazdym jednym wcisnieciem sprzegla - to nie dwumasa, zeby liczyc na jej dobry stan i nie kupowac na zapas bo koszta spore. Ja za komplett do 1.9 16v zaplacilem w przeliczeniu 600 zl i do tego robota.. Jak sam zmieniasz to ok, ale i tak szkoda czasu wedlug mnie.
Gesendet von meinem Xperia Arc mit Tapatalk 2
Docisk już mam, teraz mam jeszcze pytanie czy sam docisk idzie jakoś szybko wymienić odsuwając tylko skrzynie ?
Czyli, ze uchylisz sobie skrzynie i wsadzisz docisk?? Nie bardzo.. Skrzynie musisz zdemontowac.
Gesendet von meinem Xperia Arc mit Tapatalk 2
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?