Z anglika to na pewno bedzie pasowal bo strona drzwi nie powinna miec znaczenia
Z anglika to na pewno bedzie pasowal bo strona drzwi nie powinna miec znaczenia
Using Tapatalk
Jeśli mówisz o panelu sterowania szyb to nie będzie pasować od anglika bo strona drzwi właśnie ma znaczenie.. w angliku sterowanie jest jakby odbiciem lustrzanym i u siebie w drzwiach nie zamontujesz..
Jeśli chcesz to mam na sprzedaż za 150zł panel używany.. sterowanie szybami działało.. problem był że coś nie stykało to pokrętełko od lusterek.. więc jak coś możesz z dwóch złożyć sobie sprawny komplet.. Jak jesteś zainteresowany to daj znać.. pójdę do piwnicy fotki porobię jak trzeba..
A no rzeczywiście. Zapomnialem ze to nie jest krztalt prostokata tylko ze ma wyciecie na raczke
Using Tapatalk
No a gdyby się przełożyło elektronikę z anglika a górny panel zostawiło?
powinno działać,był już gdzieś taki temat z przekładką elektroniki z anglika
Nie wiem jak z wersją ale sam od mojej 3d alfy mam 3 takie sterowniki bo lubią się psuć. Jak nie lusterka, to szyby albo całość
nie,nic z tym modułem nie zrobiłem,autko sprzedane,kupujący wziął z uszkodzonym.Nowy ok 600zł kosztuje a używane ciężko znależć.
A jak odepne modul ten otwierania szyb by go wyczyscic to w bodym nic nie pomiesza sie ? Bo mi mruga licznik juz przebiegu i mam uszk prawy przycisk (poprostu lata) od otwierania prawego okna. Czasem otworzy sie samo okno prawe. A lewe i prawe zamekam klikajac na raty. wersja 3 drzwi.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez e5nio ; 02-11-2014 o 09:23
Co do mrugania licznika to jedź do komputerowca niech ci zrobi osiowanie go![]()
Ja już nie raz wypinałem ten czujniki i komputerowi nic się nie mieszało, a warto je czyścić bo lubią się psuć![]()
Od miesiaca mam ta alfine i Zonka jezdzi a ja weekendowo i dopiero poznaje go. Wlasnie bd musial jechac jak zrobie przelacznik do kogos zeby zrobil to osiowanie a jak nie to kupie kabel na canie i bd uczyl sie osiowania hehe. Powiedzcie mi bo autko bylo bite z przodu widac bo jest zastepcza tablica znamionowa i tak przygladalem sie wentylatorowi jest wpiety jeden tylko wentylator wszystko chodzi klima tronic i itp czy body ma wglad rowniez na osprzety silnika ? Tzn czy moze widziec ze jeden wentylator jest odpiety ?. Bd musial to tez zrobic ogolnie ale to mankamenty. A zeby kulic 147 ladna to nie lada gratka . . Silnik igla to cieszy.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka