dsp nie ma znaczenia. Ale multifunkcja nie ma wtyczki tylko pojedyncze piny wpinasz chba w zieloną i czarną wtyczkę.
dsp nie ma znaczenia. Ale multifunkcja nie ma wtyczki tylko pojedyncze piny wpinasz chba w zieloną i czarną wtyczkę.
To dobrzepozostalo tylko zakupic kierownice z multifunkcja w drewnie, niestety to juz towar trudny do znalezienia
![]()
W bazarze ostatnio widziałep![]()
daj linka bo sprawdzam codziennie bazar i nie widzialem
![]()
Była multifunkcja w drewnie?![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/sprz...meo_166_a.html
I nie wybrzydzaj że skóra bo też jest dwuczęściowa (jak drewniana).
Poza tym drewna z przyciskami to szczerze nigdy nie widziałem. No ale zawsze możesz szukać przez jakieś kilkanaście lat![]()
Jest w drewnie multifunkcyjna ale jak Marek zauwazyl takiej mozna szukac latamia mam pytanie do osob majacych kierownice multi przed liftem czy jest podswietlenie tych przyciskow i w jakim kolorze ewentualnie?
To zależy jakie masz ukryte menu (Dark+klima) Jak pełne to w ostatniej zakładce jest update. Soft jest na płycie z mapą. W katalogu idis można sprawdzić w pliku config jaki jest nr aktualizacji Nowsza mapa nowszy soft.
Podłączenie kierownicy:
Jak nie ma to zielona wtyczka piny 16, 18 do multifunkcji. Jak jest w wiązce to mała wtyczka w okolicach sterownika centralnego zamka Kolory przewodów pomarańczowy i pomarańczowy z czarnym paskiem
Moje Alfy
AR 166 Sportronic LPG, 2.5 24v
AR 166 3.0 Sportronic
AR 166 Manual 3.0 => swap r5 q4
AR 164 3.0 24v, Q2, Motronic ME 2.1, ABS+EBD, 6speed
Gtv_Spider 2.0=> swap 3.0 24v
Oraz
Delta III 1.75 k04
Espace IV 3.5
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 11-07-2014 o 20:42 Powód: Dodano
Dzieki Marek nigdzie nie moglem znalezc jak to wyglada![]()