To auto się bardzo opłaca,dużo mniej roboty niż przy mojej,mimo wszystko dla nie dla tych co tylko jeżdżą
Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk
To auto się bardzo opłaca,dużo mniej roboty niż przy mojej,mimo wszystko dla nie dla tych co tylko jeżdżą
Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
A jaka cena orientacyjnie?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
A, nie zauważyłem. 3.500 raczej nie dostanie.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Więc tak byłem u auta. Generalnie podłoga wygląda na zdrową, z tyłu prosta od uderzenia dostała listwa srebrna i zderzak - do naprawienia tanim kosztem. Szyby, lusterka, elektryka foteli wszystko niby działa, klima ma za mało czynnika jak to w 164 bywa - wszystko wskazuje, że el. powinna być sprawa. Lakier do poprawek, komora silnika do czyszczenia, brak jednego dekla pokrywy zaworów.
Właściciel traktuje mnie generalnie jak intruza i myśli że jak bym nic z tego nie miał to bym tu tak nie latał i to nie jest nowe auto Proszę Pana więc po co Pan będzie sprawdzał czy coś działa czy nie
Tej a automacie nie widziałem, trzeba gadać z ojcem tego gościa. A Pan nie kwapił się poprosić ojca i pokazać mi Alfe.
Bo wiecie tak naprawdę to facet chcę 500zł a ja te 3 tysie to chciałem na Was przykućhehehehe
Taki mały dowcip na zakończenie.
Opłaty do końca sierpnia.
Jakiś kontakt do osoby decyzyjnej ?
695 930 286 - podobno do 16 tylko SMS, jak nie odbiera to piszcie powinien oddzwonić
Do godziny 16stej