cycki też
cycki też
~ taka była piękna ! :C
Bedą działać do pierwszego spotkania z policja. Bo za takie zarniki bez samopoziomowania zabiora ci dowod rejestracyjny.
może i tak ale nie wiem czy wiecie już od jakiegoś czasu są specjalne hid-y do lamp bez soczewek i też specjalne żarniki może nie każdy z allegro takie posiada ale ja sam osobiście takie kupowałem może dlatego nikt nigdy mi nic nie powiedział i jak sami czytaliście miałem je przez ponad 3 lata dopóki nie sprzedałem alfy i na przeglądzie też nikt nic nie powiedział. Tak czy siak wygląda to o wiele lepiej niż zwykła h7 a jak już tak bardzo dbacie o bezpieczeństwo innych obejrzyjcie swoje auta i się zastanówcie czy wy macie tak wszystko tip top
Wiemy że są żarniki xenonowe bez soczewki, przykład ? 147 polifcie. Ale to są specjalnie do tego projektowane klosze i odbłyśniki. Trącasz wioską gościu na 200m. Nie masz się czym szczycić pisząc że nikt cię nie złapał ani na przeglądzie nie zauważył
~ taka była piękna ! :C
nie trącam bo teraz mam 166 na soczewce napisałem tylko że miałem takie COŚ u siebie i nikt nigdy nic nie powiedział a co zrobi Flaku jego sprawa
Tyle w tym temacie
P.S. Policja również nigdy nic nie zrobiła a nie raz mnie zatrzymała
Ostatnio edytowane przez SilverV6 ; 25-07-2014 o 16:34
Zadne HIDy nie sa legalne. Wymagania do xenonu sa, a raczej powinny byc wszystkim znane - samopoziomowanie, instalacja spryskow na lampy no i przedewszystkim lampy z odpowiednia homologacja. Pewnie nie raz miales przyjemnosc mijac sie np Ukraincem z hidami w sprinterze, albo jakims innym gosciem dla ktorego liczy sie wyglad i to, ze on lepiej widzi - korony oswietlonych drzew, w kompletnie nie przystosowanych do tego typu oswietlenia lampach.
Gesendet von meinem Xperia Arc
Każdy pisze, że będą oślepiać, że srać i w ogóle. Miał je jakiś powiedzmy "znafffca" ? Nie chce nikogo urazić czy nic. Ojciec w swojej 166 na soczewkach miał HIDY, i mówił, że żadne Philipsy i Osramy jakie miał wcześniej tak dobrze nie świeciły. Przegląd normalnie przechodziła jak i kontrole drogowe jakie ojciec przez swoją ciężką nogę miał.
Ja w swojej Marioli 2.4jtd na soczewkach też miałem HIDY za 170zł i świeciły perfekcyjnie. Jeśli ktoś je dobrze ustawi nie będą nikogo oślepiały.
A tutaj zdjęcie, którego szukałem 20 minut żeby wam pokazać jak świeciły z widoku kabiny niestety tylko takie posiadam.
![]()
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.