jak coś będziesz więcej wiedział to napisz ;]
jak coś będziesz więcej wiedział to napisz ;]
To auto jest do pełnych opłat, trochę latania z tym jest i raczej w dzień się tego nie zrobi. To raz, dwa: gość napisał, że za 70zł (ubezpieczenie) można autem wrócić na kołach do domu. Jeżeli auto było by wyrejestrowane jest to niewykonalne bo i jak? Ubezpieczenie na niezarejestrowane auto? Jak jest wymedlowane to jego tablice można sobie... albo będą lipne w ogóle albo będą bez nalepek, mm?
chyba nawet jest za to 500zł mandatu
To zawsze jest laweta![]()
Sam przez to przechodziłem. Dostałem niby ubezpieczenie na VIN pojazdu za 70 zł, wróciłem do siebie do domu po czym dowiedziałem się, że to ubezpieczenie jest gówno warte. To by tłumaczyło dlaczego pośrednik chętnie mnie na tych tablicach i ubezpieczeniu wysłał do domu natomiast jak chciałem jechać przez miasto do ASO na przedzakupowy przegląd to się miotał jak szatan i w końcu musiałem brać lawete.
No i kupione to popukane co za 15tys stało na olx. Poszło taniej oczywiście. Buda będzie robiona, do tego wymieniamy dwumas (jeszcze działa ale ma już pewne objawy), sprzęgło, rozrząd i dojdziemy pewnie do tych 16-17tys za całość
.
GratkiJak już wszystko zrobisz pochwal się zdjęciami
![]()