Da się, wystarczy założyć moduł do świateł dziennych
Da się, wystarczy założyć moduł do świateł dziennych
lub wywal calkiem halogeny, odlacz je, usun, i wsadz okrągłe ledy w te miejsca i masz swiatla do jazdy dziennej buehue :p
Chłopaki,
zastanawiałem się nad czymś takim w mojej 147:
http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-d...686544815.html
Ktoś próbował? Jak komputer pokładowy się zachowa przy dodatkowym obciążeniu?
Daniek
Z czystej ciekawości, gdzie byś chciał to wstawić? Żeby nie było, nie krytykuję tego bo to tak na oko lepsze niż wstawianie czegoś zamiast halogenów. Zastanawiam się tylko gdzie dokładnie byś to widział w swoim aucie?
No właśnie nie ma gdzie ich zamontować.
Ja cały czas myślę o samych halogenach.
Osram Fog DRL to rozwiązanie dla Was ... dzienne i halogen w jednym z pełną homologacją.
Zadymił diesel!
juz mijalem 147 z takimi ledami, montują je ludzie w kratkach na dole miedzy halogenami. Minimalny odstep ledow miedzy soba to chyba 50cm. WIec mozna to zamontowac w kratkach . ;p
Coś w kratkach było cięte czy świeciły przez kratki?
byly przymocowane do kratek. Przeciez te najtansze najpospolitsze ledy za "30zl" montuje sie na dwie śrubki. Wiem bo koledze montowalem. Bynajmniej on takie mial z tesco jakies chinczyki. I w kratce jest miejsce(przeciez to kratka) przykreca sie na 2 srubki i dziekuje zamontowane
Ewentualnie znajomy montowal na "trytki" tzn opaski zaciskowe. ALe nie polecam, ruchome ledy+ ostatnio mu ukradli
![]()
Ja osobiście tego montował nie będę. byłem tylko ciekaw gdzie i jak ewentualnie można to zamontować![]()