Panowie nie straszcie kolegi, nie byłbym taki pewien, że ta rurka jest zaolejona. Mokra moze być niekoniecznie od oleju, woda wymieszana z sadzami też będzie wyglądała jak przepalony olej![]()
Panowie nie straszcie kolegi, nie byłbym taki pewien, że ta rurka jest zaolejona. Mokra moze być niekoniecznie od oleju, woda wymieszana z sadzami też będzie wyglądała jak przepalony olej![]()
nie straszę, opisuje co widze, jest tłusta, a z jakiego powodu to nie mam pojęcia, lepiej napisać to teraz niż mądrzyc się po sprawie.
pzd.
Zdemontuje tą rurkę i zobacze o co chodzi.. tak bedzie najlepiej
Dodano po 4 minutes:
Zestaw weekendowy dzisiaj przyszedł, wiec troche szperania bede mial
![]()
Ostatnio edytowane przez maciej.jurewicz ; 27-10-2014 o 18:55 Powód: Dodano
a filtr powietrza masz?? nie zapomnij o nim, na naszych zasyfiałych drogach pełnych błota i piasku filtr powietrza to podstawa, lepiej zmienic filtr niz turbo, przy okazji sprawdz luz na wirniku, stan wirnika, czy łopatki nie pogiete, szczelność ubudowy!!
pzd.
Filtr powietrza powinien być jutro.. Mieszkam aktualnie w niemczech, tutaj wszystko mam zamiar zrobić zanim do Polski będę się wybierał
ale castrol ? daj pan spokoj![]()
o gustach sie nie dyskutuje, jeden leje kujawski, inny rzepakowy, trzeci mobil, co kto lubi, najwazniejsze aby na bagnecie było mokro.
pzd.
No zalecany do fiata, a to fiatowski silnikChciałem dobrze..
Spaliny mogą się jeszcze wydobywać z nieszczelnych klap wirowych na kolektorze ssącym.