Trudno powiedzieć na podstawie zdjęć. To co mi się rzuciło w oczy to, że często miał pasażerów, u mnie skóra wygląda na oko lepiej. Kierownica u mnie też jest już lekko spolerowana, ale taki urok skóry. Sprawdź mieszek od gałki, po nim tez można czasami stwierdzić przebieg o ile ktoś go nie wymienił. U mnie przy 114 tys. nie ma śladu przetarcia. Co do fotela kierowcy nie widać go zbyt dobrze. Dosyć szybko przeciera się w nich rant oparcia, ale i tego może nie być jeśli auto robiło dłuższe trasy. Zawsze trzeba być nieufnym, ale często dobry stan tapicerki nie zależy od przebiegu tylko właśnie od tego czy auto było użytkowane na długich trasach czy raczej na dojazdy w mieście. No i jakiej postury i wagi był/byli kierowcy
Co do wyposażenia to z tego co widzę masz fulla na manualu czyli rewelka. Pełna elektryka fotela z pamięcią, sterowanie na kierownicy, tempomat itp. bajery, nawet szyberdach. Raczej ma wszystko co mogła mieć (no mogłaby mieć webasto, ale może ma) ta wersja. Aaaa nie ma telefonu![]()