Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Temat: radio navi

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    159 SW 2.4 JTDm 200KM

Domyślnie

Czyli jednak ta druga nie działa, nie napisałem że na zawsze ;-) . Poza tym t mobile to chyba wyjątek. jednak lepszy bt. i zależy kto ile gada

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Wolsztyn
    Auto
    159 SW 2.4 JTD Q-Tronic

Domyślnie

Cytat Napisał Diabełek Zobacz post
    A ja też sie nie zgodzę. U mnie działa ta która się ostatnia logowała. To znaczy- nie musze wstukiwac zadnego kodu. Po prostu wystarczy wykonac jakiekolwiek połaczenie z numwru który ma być w danym momencie aktywny. Tak to działa u mnie. Zarówno dawniej w Erze jak i obecnie w Tmobile.

Dodano po 4 minutes:

Do tego jesli mamy aktywna w Alfie, a wychodząc z niej i gaszac samochod, a zapominając zalogować komórkę która mamy w kieszeni (lub smartphona- w plecaku ) faktycznie bedziemy niedostepni i nikt sie do nas nie dodzwoni. Ale to trwa maxymalnie 15 do 30min. Sieć po tym czasie sama nas zaloguje na włączonym telefonie. Tak więc nie będziemy niedostepni przez cały dzień...

U mnie jakoś innaczej to działa przy częstym przelogowywaniu. A czas niedostępności jest niestety dłuższy, czasem nawet trzeba telefon wyłączyć. Osobiście uważam że Bluetooth jest lepszy.