oczywiscie a co potrebujesz ??![]()
oczywiscie a co potrebujesz ??![]()
Potrzebuje ten element od sterowania lusterkami.. kółeczko ze strzałkami + te kółko którym wybierasz lusterko które chcesz ustawić.. fajnie jakbyś podesłał zdjęcie tych elementów to się upewnię że to właśnie te elementy mam uszkodzone..
No i przydałoby mi się ze dwa "patyczki" od sterowania lusterek i dwa "patyczki" od sterowania szybami..
Oczywiście kółeczko ze strzałkami + te kółko którym wybierasz lusterko które chcesz ustawić mam i przez weekend wstawie zdjęcia żebyś był pewny czy o to Ci chodzi Pozdrawiam
Nie żebym odradzał Ci zakup ale napiszę tak bardziej dla potomnych.
Też przerabiałem sprawę związaną z panelem szyb. Nie wiedziałem jak to jest zbudowanie i po rozebraniu na trawie (!sic) wysypały mi się właśnie te plastikowe patyczki. Część znalazłem ale pozostałe zginęły w gąszczu trawy. Długo próbowałem coś dobrać, aż w końcu znalazłem gwoździki w Castoramie, pakowane po 100szt. Średnica idealna, łepek taki jak trzeba, wystarczyło je tylko przyciąć na odpowidni wymiar a obcięty koniec wygładzić papierem ściernym. Rozwiązanie równie skuteczne co oryginalne, a przy tym tańsze i nie trzeba szukać panelu zastępczego. Jeśli ktoś chce to mogę poszukać tych gwoździków i je zmierzyć suwmiarką.
juro8191 - ten panel ta masz od 5D ? Jeśli tak i plastiki nie połamane to ja chętnie odkupię całe "opakowanie". Akurat popychacze o które pyta wheelerwasp02 mi nie potrzebne![]()
Spokoja ogółem mam nowy panel.. ale stary popsuł się w niejasnych okolicznościach w serwisie kiedy głośniki mi montowali niedługo po tym jak kupiłem auto i nie ogarniałem jeszcze mechaniki żeby sam zmienić głośniki..
I po tym jak go rozebrałem właśnie widzę że mam gwoździki powkładane wiec jak jest okazja wolę odzyskać plastyczki ori.. i właśnie wydaję mi się że mam ułamany ten element od sterowania lusterkami..
Także może będę miał cały sprawny![]()
Wiesz co patrzyłem wczoraj na ten panel to kołeczko z cała tą górą mogę Ci wysłać nie ma problemu ale te patyczki jak zauwazyłem i jak pisał tu wyżej kolega miałem tam powkładane ucięte gwoździe .... więc moj poprzednik widze tez nieźle kombinował , jak jesteś zainteresowany tym kołeczkiem to pisz na priv Podaj adres to Ci wyśle
Chyba wyjaśnił sie mój problem z nieotwieraniem szyb - mam wrażenie że pod guzikiem (na panelu kierowcy) otwierania dla pasażera te "patyczki" sie wyrobiły bo jak mocniej docisne to zadziała, a jak normalnie wciskam to nie trybi. Dym zaczyna mi uszami wychodzić przy tych "usterkach" ;/
EDIT:
Czy wymiana/naprawa tych "patyczków" pod guzikami jest jakoś skomplikowana? Stawiam że to ten "patyczek" sie wyrobił. Skąd to wziąć i czy jest jakiś problem z wymianą?
Ostatnio edytowane przez FoX12345 ; 17-02-2015 o 14:29