ten bok nie jest taki tragiczny,taka obcierka mała,foty są srednie ale nazywo moze lepiej wygląda
ej misiek byłes juz? bo ogłoszenie nieaktywne?
ten bok nie jest taki tragiczny,taka obcierka mała,foty są srednie ale nazywo moze lepiej wygląda
ej misiek byłes juz? bo ogłoszenie nieaktywne?
Zdawalo mi sie ze jest pogiety. A co do mojej jakby byla idealna to bym jej nie malowal![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
letko to wklesły)
Nie nie bylem,mialem dzis jechac z jego znajomymi bo jada z moich okolic do niego.Ale wtedy abym wrocil do domu to musialbym kupic.Wiec chyba rozsadek wziął góre i nie jade.
Troche tez mnie zaniepokoily te odcienie na blotniku i drzwiach lewych i te niby opuszczone lewe drzwi.Wlasciciel twierdzi ze on roznych odcieni nie widzi,ja jakos widzei nie tylko ja
Dzis moze bede mial inf na temat tej bialej bo bardzo mnie korcii chyba nikogo to nie dziwi
![]()
ta biała jest niezła)dobrze jej ze swiateł patrzy
)))
no ,niezla sztuka![]()
Rosso jest cholernie ciężko dobrać do malowania i na dodatek malowanki płowieją inaczej niż ori.
Ale bądźmy poważni - 13 kafli za 2008, o ile jest sprawne mechanicznie, to naprawdę niezła cena. Gdyby auto było idealne, to nikt o zdrowych zmysłach, nie mając noża na gardle za tyle by go nie sprzedał.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
miało byc czerwone kupił białe nietypowe)
Jakiś link do tej białej ?Tak z ciekawości.