acha chyba, że tak to ta rura z arkon-malo to też daje radę być może rura od CF3 lepiej będzie pasowała trzeba by spróbować bo wywalać 559zł za dedykowaną to trochę głupota hehczasem trzeba kombinować, myśle że ta rura co jest pod tym linkiem http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-4...872199963.html będzie w miarę wyglądała jak orginalna. Co do kwasówki "Misiu" ma zestaw do naszych 166 2.4 JTD 20V życzy sobie za rurki 210zł gora polerowana z widocznymi spawami a dół nie polerowany + trzeba sobie samemu dokupić łączniki gumowe i opaski + przesyłki co nam da ok 300zł ze wszystkim. Ja wolałbym mieć tak jak z fabryki bez zbędnych kombinacji bo gdy kiedyś zdecyduje się na sprzedaż auta i auto będzie z rurami z kwasówki gość się nie będzie się znał i mi powie Panie co to mi Pan to sprzedajesz z jakimiś rynnami dorabianymi heh taka mam wizje bo znam ludzi i niektórzy nie widzą zalet w takich przerubkach.
Dodano po 3 minutes:
czy odczułeś kolego jakieś lepsze osiągi po zamontowaniu takiego zestawu? nie zrzuca Ci łączników gumowych z rury? jakie masz opaski zwykłe ślimakowe czy te szerokie skręcane śrubą?