mam wymienione linki i zamarzają...
mam wymienione linki i zamarzają...
Napisz, że to żart... Chcesz całą zimę jeździć bez ręcznego? Nie pojmuję takiego podejścia do sprawy.
To nie wiem z jakich na jakie ale mało prawdopodobne, żeby nowe i dobrze założone linki napełniały się wodą, która w nich zamarza. Czasem podczas montażu lubią się gumki zsunąć ale to widać od razu.
Dodano po 4 minutes:
Mi by się nie chciało pozornie oszczędzać i brać za czyszczenie linek, kiedy komplet można śmiało za 70 zł kupić. Zresztą nie da się idealnie wyczyścić pancerza w środku, więc robota na darmo.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 09-01-2015 o 23:55 Powód: Dodano
[QUOTE=Belfer;1556359]Napisz, że to żart... Chcesz całą zimę jeździć bez ręcznego? Nie pojmuję takiego podejścia do sprawy.
Oczywiście że żart. Nie stać mnie na unieruchomienie alfy dlatego staram się wszystko na bieżąco robić. Jest już po sprawie linka z racji wieku/stanu wymieniona oraz gumki o których była mowa wymienione to one przepuszczały i faktycznie w środku sfy i lód i o dziwo nic nie pękło.
u mnie analogiczny problem z blokującym kołem wystąpił kilka dni temu, wraz z nadejściem mrozów, oczywiście > linki > oczywiście > wymienione![]()