"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
A nie kojarzysz, czy już poszła? Na forum nie widzę oferty, więc pewnie tak.
Woźny nie sprzedał. Kryzys u niego minął, a w czasie jego trwania sami gołodupcy się zgłaszali, co to widzieli w Gnieźnie za połowę ceny...
Jak masz faktycznie kasę przy dupie, to mogę się rozejrzeć.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Szerszeń, jeżeli orientujesz się, za ile mniej więcej chciałby go sprzedać i ile ma teraz przebiegu, to daj znać na PW, jak możesz, żebyśmy w ogóle wiedzieli, czy jest sens zawracać głowę. Trochę słaba to pozycja negocjacyjna pytać kogoś, czy sprzeda, no ale może się dogadamy
Kubicze, jakoś głupio by mi było kupować samochód od kogoś, kto ściemnia od początku i o tym wiem. Szczególnie dość hm ryzykowny. Wolałbym kogoś, kto o niego dbał i nawet jeżeli coś nie gra, to o tym powie i wliczę sobie w kalkulację. No i te paski, nie moja stylówa.
Zresztą z nim musi być coś poważniejszego. Mówisz, że w grudniu był za 41. Ja go widziałem sporo wcześniej. Nie pamiętam za ile, ale pewnie coś koło tego, więc skoro tyle czasu nie poszedł, a ktoś próbuje się ratować... podwyższeniem ceny, to musi to być niezłe padło.
Ostatnio edytowane przez wasli ; 31-01-2015 o 22:07
Ta numer 3 to nie miała zderzaka przód malowanego ? Wydaje mi się że zderzak pod scudetto powinien być czarny(przynajmniej tak jest w 159) a nie jak tutaj w kolorze nadwozia
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Numer 3 należy do mojego dobrego znajomego, zderzak mógł być malowany- auto z Italii, a z tego co pamiętam odświeżał lakier. Serwisowana na bieżąco w ASO.
Znalazłem coś takiego: http://www.autotrader.pl/samochody-o...awa/1000007794
Może ktoś kojarzy? Albo widać coś na oko? Brak jakiegokolwiek opisu, co dobrze nie wróży.
I jeszcze to: http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-brer...tml#94bad35ddf
Ogłoszenie tak na czuja wygląda lepiej, ale cena też już odpowiedni wyższa :/
Ostatnio edytowane przez wasli ; 01-02-2015 o 02:24
Pierwsza to cudownie się rozmnożyła, bo na otomoto stoi za 65.000 z innym numerem kontaktowym
http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-C35654901.html
Druga wisi od bardzo dawna i z tego co pamiętam jest kogoś bliskiego z forum.
J.Clarkson