Non tak widac a jeszcze znaczek alfy jako pokrętło głośnościfajnie..
Non tak widac a jeszcze znaczek alfy jako pokrętło głośnościfajnie..
Arturek co to za cudo?
A czy przy takim urządzeniu działa Wam sterowanie z kierownicy? Blue&Me normalnie działa ?
Jest to jakaś opcja nie powiem...
Ale wolałbym nie tracic funkcjonalności sterowania w samochodzie na rzecz aktualniejszych map i nie wiem oglądania TV w samochodzie czego i tak nie robię ;-)
Koszt map 800 zł tyo nieporozumienie - oczywiście, że tak ale z drugiej strony nie będe wsadzał GPS dodatkowego kiedy jeden już w samochodzie siedzi...
Ktos powie OK - to odpal navi z telefonu - to tez opcja pod warunkiem, że nie wyjeżdzasz za granice gdzie zje Cie koszt transmisji danych...
Nie widze problemu w wymianie tej nawigacji na inny model nawet chińczyka jeśli bedzie działał tak jak oryginał :-)
Rokis a jaka masz wersje oprogramowania 1.22? czy 1.18?
Przy innych nie firmowych urządzeniach trzeba dokupować jakieś przejściówki i tak nie zawsze działa sterowanie w kierownicy a juz nie mówie o B&M
Zwykły Chińczyk Peiying 9908 tzw. ALIEN
Nie oklejona tylko zaszpachlowana i pryśnięta. Będę to poprawiał na wiosnę ale nawet teraz wygląda to o niebo lepiej jak kombajnik z ramką dedykowaną do AR159
Tym bardziej, że taki chiński kombajnik kosztuje tyle co w oryginalnej NAVI sama aktualizacja![]()
Co do dokładności jest dobrze, wiadomo że tam gdzie map nie ma Navi nie wie co zrobić - np. w moim 2010 niektóre fragmenty A1 nie istniały![]()
Mam to navi nowszym opakowaniu w Julce. Chciałem kupić aktualizację i w FAP usłyszałem 800-1000 zł. Dziekuję. Mam więc zewnetrzne navi z Automapą EU. Roczna subskrypcja mapy coś ok. 130 zł. Za to ciągłe aktualizacje, co najmniej raz na kwartał.