Darknes myślę że ok południa byśmy sie spotkali. No ale że temat dopiero raczkuje wiec 100% odpowiedzi ci nie udziele zobaczymy jak ludzie będą gadać
Darknes myślę że ok południa byśmy sie spotkali. No ale że temat dopiero raczkuje wiec 100% odpowiedzi ci nie udziele zobaczymy jak ludzie będą gadać
Hej... jak do kwietnia wykuruje się finansowo z Alfą to będę na 120%, ale na ten moment nic nie mogę obiecać. POZDRO
Ja też wstępnie się zapisuję. Teraz co prawda mam troche napięty rozkład( studia, praca, wesele itp) ale postaram się być. Oczywiście jakbym był to pewnie przyjedzie ze mną większa ekipa z Bochnii i okolic. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
BYKak postaraj sie liczę że będziesz. wojtek7551 zapraszamy postarajcie sie być. Z tego co wiezie większość jest za 4 lub 5 kwietnia wiec myślę że ten termin bedzie odpowiedni. Zaczekam jeszcze ok tygodnia i ew wtedy zrobi sie dokładny plan spotu z data godzina i planami. Ze swojej strony proponuje zorganizować jakieś ściganie na ćwierć mili są chętni? A jak bedzie pogoda odpowiednia to może jakiś grill lub ognisko. Czekam na propozycje.
ja tez bym sie pisal..
Postaram się przyjechać bo dawno mnie na spocie nie było.
Pozwoliłem sobie założyć ankietę co do daty spotu wiec
zachęcam do głosowania![]()
Siema Siema Pozdrawiam Wszystkich Alfaholików pisze sie na ten spot.. A może nie spot tylko ZLOT... Mam nadzieje że będzie nas więcej niz ostatnim razem... Ja napewno bede także do zobaczenia...
Ja pewnie też się wybiorę.
pzdr
Hej ! Zacząłem pracować, wiec myślę że będę, ale mi pasuje bardziej sobota, w niedziele zaczynam prace o 17 na noc, pasuje jeszcze wypocząć.))