Również polecam wariant 16v 150KM - w dość małej budzie 147 auto rwie ochoczo do przodu z każdego biegu, a na 4ce to w ogóle jest wystrzał jak z armaty - a i spalanie potrafi pozytywnie zaskoczyć
Powodzenia!
Również polecam wariant 16v 150KM - w dość małej budzie 147 auto rwie ochoczo do przodu z każdego biegu, a na 4ce to w ogóle jest wystrzał jak z armaty - a i spalanie potrafi pozytywnie zaskoczyć
Powodzenia!
Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo dobre osiągi i niskie spalanie. Polecam.
a co sądzicie Panowie o jednostce 2.4 jtd 175 km? równie udana jak 1.9?
witam podłączę się pod temat. Czy alfa 147 to dobre auto na robienie wszystkiego samemu? mam zamiar kupić 147 1.9 jtd 115km i stać mnie na nią pod warunkiem, że wszystkie części zamawiałbym z allegro i sam montował np wymieniłbym sobie rozrząd i wahacze na podwórku.
Bez problemu zrobisz wszystko sam. Proste auto, łatwy dostęp. Wiem bo mam 147 z dokładnie tym samym silnikiem.
Wystarcza podstawowe narzędzia.
Jak sobie ściągniesz eLearn to ogarniesz większość sam.
....
tak mam już. tylko nie mam dostępu do jakiś profesjonalnych narzędzi i generalnie chodzi mi o to czy bez kanału czy podnośnika da radę na podwórku zrobić np. zawieszenie?
przeglądałem już wcześniej to forum bez konta i właśnie te poradniki wymian pisane przez użytkowników mnie zachęciły do tego auta.
Ostatnio edytowane przez kompan11 ; 07-04-2015 o 09:58