Ja praktycznie w tej cenie kupiłem TS850 - oczywiście nowe R16.
Ja praktycznie w tej cenie kupiłem TS850 - oczywiście nowe R16.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Niby szukasz i zakładasz temat ale, jak Ci zaproponowałem nowe (produkcja 11 tydzień 2015) Alpin 5 205/55 94V za 1080 zł z przesyłką (ponad 300 zł taniej niż identyczne w sieci), to nawet nie raczyłeś odpowiedzieć na PW. Biorąc pod uwagę, że to prawie najlepsza opona we wszystkich testach, to nie wiem czego Ty szukasz...
Żeby nie było zarzutów o reklamę, dodam tylko, że opony sprzedałem tego samego dnia, co przy tej jakości i cenie raczej dziwne nie jest.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 09-04-2015 o 08:11
Belfer jakbyś miał taką drugą promocje to pisz, mi nie potrzebne, ale rodzinkę mam dużą, a za taką cenę wstyd nie brać![]()
Belfer Sorki ale twoja wiadomość odczytałem na telefonie, napisałem do ciebie ale nie dało się wysłać bo telefon na Javie . Później w domu zapomniałem odpisać .
Dopiero Będę kupować w Wrześniu Oponki na razie się rozglądam i zbieram Flote bo w chwili obecnej wydałem wszystko na zakup Alfy itp .
Więc jaki sens jest zakładać temat teraz? Nie wiem czy wiesz ale we wrześniu ceny będą wyższe na opony zimowe więc jeśli planujesz zakup zimówek zrób to w okresie letnim.
Firestone Winterhawk ma dobre oceny. Ja przejeździłem na nich jeden sezon, ale bez śniegu, więc ...
Pogoda za oknem wyjątkowo nie zimowa, ale czas na kupno zimówek chyba odpowiedni.
Szukam tak w okolicach ~200zł za sztuke.
16 205/55
Wypada z wyszukiwarki
Frigo 2 (którą mam w innym aucie i sobie chwalę)
Snowpro b2 od Kormorana - cena fajna,
goodride - ale to chyba jakaś chińszczyzna.
Są jeszcze fuldy montero 3 - ale tutaj już trochę kasy więcej trzeba zostawić.
Jakieś nowsze porady niż to co w temacie.
Pewnie gdybym nie zauważył Kormoranów, które mogę mieć po 180zł za sztukę, kupiłbym Frigo2, ale powiem szczerze, że te 80zł to już będzie na montaż
Ktoś śmiga, śmigał albo może coś powiedzieć??
147 powodów do zadowolenia
Nexen winguard sport, kupilem dla siebie do 166 i dla tesciowej do bravo. Oboje jestesmy zadowoleni.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
nie wiem, ile i jak jeździsz ale może warto zastanowić się nad całorocznymi? większość letnich to zimówki z "dopuszczeniem" do jazdy w lecie. Niedawno Michelin zrobił letnią z "dopuszczeniem" do jazdy zimowej. Są trochę droższe ale warto się zastanowić. W Yaris mam całoroczne VREDESTEIN QUATRAC3 i jestem bardzo zadowolony. Niestety nie mają ich w rozmiarze do alfy 159 bo chętnie bym je kupił. Teraz w 159 "docieram" Hankook icept w310, z których naprawdę jestem zadowolony. Po wytarciu będą raczej Micheliny CrossClimate