a denso czy beru, bosh to nie są masówki ? stary dziadek chałupniczo a tylko ngk są robione masowo na taśmie w chińskiej fabryce ?
a denso czy beru, bosh to nie są masówki ? stary dziadek chałupniczo a tylko ngk są robione masowo na taśmie w chińskiej fabryce ?
Temat (zupełnie niepotrzebny...) dotyczy alf, więc nie pisz jakichś tam wywodów z rękawa o innych autach. Ja miałem do czynienia z różnymi wynalazkami zarówno w TS'ach, jak i V6. Dzięki takim znaffcom tematu, jak Ty wielu ludzi straciło wiele pieniędzy w imię rzekomej oszczędności. Jeździj na tych Beru i nazywaj NGK platynowe masówką (to trzeba mieć poczucie humoru i brak wiedzy, żeby tak nazwać BKR6EKPA i PMR7A) ale innym doradzaj dobrze a nie taniej...
Po pierwsze nikogo do niczego nie zmuszam tylko wyrażam swoją opinię , a po drugie przedstawiłem argumenty nikogo nie obrażając w przeciwieństwie do takich co pewnie handlują ngk po 5 stów i zdanie takie jak moje psuje im interes.No cóż - każdy ma prawo wyboru wiec kupujcie , handlujcie ale nie obrażajcie innych tylko dlatego że wyrazili swoje zdanie.To tyle z mojej strony.