Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
To dziwne. Sam jezdzilem na GT 150 Philipsa i nie bylo tam informacji i niedupuszczeniu do ruchu... Moim zdaniem to rewelacyjny produkt, ktory faktycznie dziala, zauwazalnie poprawiajac widocznosc podczas jazdy, a przy tym nie oslepiaja innych kierowcow.
Nie wiem czy to prawda, pierwszy raz o tym slysze, ale jesli tak, to nie przejmuj sie tym brakiem homologacji i kup te zarowki. Zdecydowanie bezpieczniejsza opcja niz HiD bez soczewek.
Pozdrawiam.
- Rafal
ja kupiłem żarówki Philips X-treame power i jest duża poprawa w widoczności. cena 130 zł ale warto
Gdzie Wy tak przepłacacie za te żarówki? W IC?![]()
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
ja kupie i za 200 byle lepiej swiecily tylko je zalozyc ostatnio tam majstrowalem ----malo miejsca jak hole...a
---------- Post dodany o godzinie 21:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:47 ----------
myslalem juz o nowych lampach ale 1200 pln nie dam
No trochę trzeba się nagimnastykować ;P ale wbrew pozorom dużo czasu to nie zajmuje
zmierzcie sobie wartość napięcia na zaciskach przy żarówce na włączonym silniku i zapalonych światłach ja miałem 12.9 V
a to w przeliczeniu na światło żarówki w Lumenach to około 50 % wartości przy napięciu książkowym czyli ok 13.5 V
założyłem sobie przekaźniki ( koszt ok 40 PLN ) i wreszcie światła jakoś świecą (w porównaniu do mojego byłego goferka na xenonie i soczewce)
jeśli koś jest zainteresowany to proszę o wiadomość chętnie pomogę![]()
Dzieki sliczne za porady zobacze te napiecie jak by co bede musial zalozyc przekazniki