Ha ,nie prawda do czujnika poziomu spryskiwaczy jest inna wiem bo mam ,Jest 2 pinowa.
Ha ,nie prawda do czujnika poziomu spryskiwaczy jest inna wiem bo mam ,Jest 2 pinowa.
True...
No to nie wiem. Mam porównanie z egzemplarzem przedliftowym i czujnik jest właśnie wpięty w tą wtyczke. A dwupinowa jest tam jedna i druga pompka. One też się ponoć róznią po lifcie.
Weźmy to wszystko zbierzmy do kupy.W okolicach przedniej lewej lampy miałem 3 wolne wtyczki, jedna ta z foto i załużmy że jest ona jak kolega napisał od centralki xenonów,czteropinowa.Dwie są dwupinowe w tym do jednej podpiąłem czujnik poziomu płynu spryskiwaczy i działa więc zostaje jeszcze jedna też taka sama jak do tego czujnika poziomu płynu spryskiwaczy ,dwupinowa.Lata sobie luźno i nie mam na nią pomysłu ,chyba że do pompki wysokocisnieniowej do spryskiwaczy reflektorów to by się zgadzało.Znaczyło by że mam całąinstalację ,dobrze myślę? Co bym musiał miec jeszcze oprócz rzecz jasna samych spryskiwaczy.
Dzis podłączając sobie kabelek aux natknąłem sie na taki oto kabel schowany obok tunelu od strony pasażera kto wie co to jest
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Diagnostyka komputerowa,kasowanie błędów, resetowanie inspekcji, podglad parametrów. Milicz i okolice więcej priv
To jest wtyczka do 3 strefy klimy.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Tak podejzewałem, czyli dokupie panel 3 strefy bedzie działać czy coś jeszcze potrzebne jest ?
Diagnostyka komputerowa,kasowanie błędów, resetowanie inspekcji, podglad parametrów. Milicz i okolice więcej priv
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond