Hobbystycznie, jako drugie auto, do dopieszczania
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hobbystycznie, jako drugie auto, do dopieszczania
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W TS-ie remont podłogi + wymiana przewodów hamulcowych 2000 zł, wym. magłownicy 1500 zł. wymiana przegubów + półosi, piasta, regeneracja alternatora 1500 zł. Po za tym planuję uporać się z rdzą na karoserii.
Pozdrawiam.
145/146 jest dość spory wybór.Jak troszkę poszukasz i pooglądasz na pewno znajdziesz egzemplarz warty kupna.
Miałem oba modele i powiem Ci że zawsze wybrał bym 146,ale to rzecz gustu.
Boxery są super,ale znaleźć w dobrym stanie to o wiele trudniejsze niż w przypadku TS.
Nie mam osobistych doświadczeń z 2,0 a z pozostałymi 1,4 1,6 1,8 tak.
Jak znajdziesz dobry to zajebisty i bezawaryjny motor.Ale potrzebujący odpowiedniego podejścia.
Tak wyglądała moja(pochwale się) http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...f075fc1bcb2390
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Kolego jak chcesz mieć święty spokój to z TS 1.4lub 1.6 nie kupuj 1.8 ani 2.0 chyba że lubisz dłubać w panewkach,możesz też kupić dieselka starego lub JTD oba bezproblemowe ale jtd szybsze pooglądaj dokładnie autko pod względem blacharskim bo z zewnątrz może byc ideał a pod spodem zgniłe.Szczególną uwagę zwróc na kielichy Macphersonów za kołem oraz dolne mocowania zderzaka i oczywiście punkty podparcia dla lewarka na progach.
Tak wyglądała moja(pochwale się) http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...f075fc1bcb2390[/QUOTE]
No fajna, linia zmienia się diametralnie w stosunku do 145. Sprawia wrażenie bardziej opływowej. Ja chyba jednak w hatchback bym szedł, wyjątkowo lubię ta tylną szybę w "serek"
- - - Updated - - -
Myślałem o benzynie też ze względu wagi silnika i dosyć krótkiej żywotności zawieszenia.
Dzięki za info, z tego co widzę to na aukcjach wybór póki co średni. No Mobilach już znacznie lepiej, nawet jakieś wersje Limited 500 się pojawiły
- - - Updated - - -
Kolego 155 to moje wielkie marzenie! szczególnie z jednym z silników o których piszesz..może kiedyś, może uda mi się żonę przekonać do drugiego większego auta![]()
Skoro 155 to twoje wielkie marzenie,to dlaczego chcesz 145?żona?eee średniezanim podejmiesz jakiekolwiek decyzję to proponuje przejechać się jednym i drugim modelem.Po tym już będziesz wiedział że albo 155,albo żadna inna
![]()