Całkiem całkiem, siatka mi się średnio podoba, ale na pewno można takim emblematem odmłodzić Alfę, dlatego ciekawi mnie czy będą takie zamienniki do 164 / 166![]()
Całkiem całkiem, siatka mi się średnio podoba, ale na pewno można takim emblematem odmłodzić Alfę, dlatego ciekawi mnie czy będą takie zamienniki do 164 / 166![]()
Może któryś z forumowych producentów emblematów pokusi się o takie znaczki do naszych Alf?![]()
Ja się dziwie dlaczego jeszcze nie ma ich do kupieniaMam do wymiany 2 znaczki i czekam, aż chłopaki rusza z tym tematem haha
![]()
Ja podobnie, zdecydowanie skusiłbym się na nowe logo na nosku i tyłeczku mojej 147![]()
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
Nikt nie produkuje tych emblematów, wszyscy kupują zagranicąSą już dostępne te emblematy w rozmiarze 74mm czyli standard
Cena około 29 zł, jeśli ktoś chętny zapraszam na pw zamówię więcej
![]()
Nie ładne , brak sznytu i powabu
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Czas zmienić na nowe))
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Są to naklejki na ori emblematy ? Jeśli tak, to szkoda, że nie ma takich aluminiowych.. choć wtedy ciężko byłoby rozwiązać problem uchylnych emblematów w 156, 164 I 166..
Ostatnio edytowane przez Majkelek ; 15-07-2015 o 13:49
mi tam logo nowe sie nie podoba takie dziwne surowe