czesc
dajcie jakies konkretne namiary bo nie wiadomo gdzie dokładnie sie spotkac mozna chociaz nie obiecuje ale kto wie jest szansa jak co zobaczymy
czesc
dajcie jakies konkretne namiary bo nie wiadomo gdzie dokładnie sie spotkac mozna chociaz nie obiecuje ale kto wie jest szansa jak co zobaczymy
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Cholercia! Szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem (za rzadko odwiedzam tą część forum :? )
Wpadłbym moją "małą czarną" :!:
Bawcie się dobrzę :!:
Pozdrawiam
Ciekawe jak sie bawi Kraków, zapewne już grilka jedzą :mrgreen:
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
Kraków super sie bawił, bylo bardzo fajnie, mam nadzieje ze nast razem bedzie co najmniej tyle osób co teraz.Poznalismy nowe osoby (pozdrowienia dla Jurcia 8V i jego dwóch Belli
) oczywiscie jak wszyscy Alfaholicy bardzo sympatyczne
Fotki zamiescimy na forum.
p.s.
Mijałem z Korczem Moninike na autostradzie Kraków Katowice, niestety jechała w przeciwnym kierunku wiec reprezentanci Łódziej ziemi nie dojechaliprzyjdzie jeszcze poczekac na poznanie Łodzian.
No Kraków już po... Grilka co prawda nie było ale i tak było super!!! Dzięki Wszystkim za ciepłe przyjęcie w gronie Alfaholików.
No to teraz czekamy na następny raz no i na foty (Paweł, Marek)...![]()
Paweł156jtd, no to chociaż nas zobaczyliście :mrgreen:
Szkoda że nie mogliśmy zostać :?
Niestety moi towarzysze podróży szybko ciągneli do domu, z Krakowa jechał Jarek
W Katowicach jesteśmy zazwyczaj w 1 niedzielę miesiąca - oczywiście nie każdą, ale pewnie jeszcze będzie okazja
A gdzie zdjęcia?
Kurde Marek, normalnie zdjęcia czadziorChyba muszę trochę popracować z żelazem (ten brzuszek :mrgreen:
Z tą małżonką to trochę przed orkiestrę wybiegłeś, ale tak nie za daleko...Monika wniebowzięta
![]()
Na następnym spotkaniu życzyłbym sobie co najmniej tyle samo załóg :!: :!:
Pozdro dla wszystkich :!:
zdjecia super,spotkanie rewelacja,ludzie wspaniali i piekne Belle czego chciec wiecej...no chyb tylko prostych drog![]()