Zobacz też,czy dochodzi do nich prąd,po naciśnięciu któregoś guzika od szyb.Może być,że przed bezpiecznikami masz coś uwalone.
Zobacz też,czy dochodzi do nich prąd,po naciśnięciu któregoś guzika od szyb.Może być,że przed bezpiecznikami masz coś uwalone.
Bezpieczniki całe wszystkie takie jakie powinny być. Zauważyłem tylko ze jak naciskam na pilocie guzik zamykania to w tej skrzynce bezpieczników w bagażniku sobie coś strzela.
zobacz czy centralka zamka pod światłem stop przy tylnej szybie nie lata czasami i czy wszystkie przewody do niej są podpięte mi rzeźnicy ze zbynio team w łodzi urwali zaczepy + niepodpieli przewodów po wymianie sprężyn z tyłu i złapałem ich na gorącym uczynku bo auto się nie zamykało![]()
Samochód od wczoraj u mechanika szukają i narazie nic.
- - - Updated - - -
No i problem jest dalej. Fachowiec mówi że fachura który zakładał hak do samochodu zrobił takie cuda że masakra. I jeszcze o module komfortu. Ktoś miał z tym coś wspólnego. Może ktoś ma takie coś na zbyciu jak by moje nie działało. Bo nowe to pewnie kosztuje majątek.
Ostatnio edytowane przez kudlacinka ; 18-08-2015 o 15:13
No i 3 tygodnie u mechanika i dalej stoi. Pierwszy mechanik skapitulował po tygodniu hahah (przynajmniej nic nie skasował). Teraz już u innego który ma diagnozę i powiedział że jak dobrze pójdzie to za dwa dni będzie zrobiona. Mówi że moduł komfortu, i przepalona instalacja gdzieś w środku, podobno w najgorszym miejscu.. Wieczorem będziemy wiedzieć jakie koszta, pewnie nie małe,
![]()
Moduł komfort no może być, często przez lejacy płyn z nagrzewnicy, poza tym wiązka w klapie się potrafi tak ułożyć ze przy zamykaniu się przecinają przewody
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
Jutro podobnoalfa do odbioru
Wszystkiego dowiemy się jutro. Pewnie tanio nie będzie hhhaha
No i jest. Naprawiona. Przepalona instalacja, przez złe podłączenie masy. Przez to spalił się moduł komfortu. Masakra.