Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: części do Alfy 159

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.0 TB byla Alfa romeo 166 FL 2.4 JTD jest

Domyślnie

Cytat Napisał malgo Zobacz post
    Dziubek99 cos ci sie pomylilo. Chyba. Bo do 166 nie sprzedawalem ostatnio i nie wiem kiedy. A swoje uwagi schiwaj do kieszeni jak ci sie cos nue podoba to nie bierz. Widoczne nie tak tanio w sklepie skoro brales ode mnie. A ze nie mam od reki wiec musisales czekac wiec prestan sie odzywac i hejowac. Jak ci sie nie podoba to poprostu w dziub w kubel. I przynajmniej nie komentuj. A jak to twojej zonie sprzedalem to napisz chociaz ze dstales pod same drzwi bo nie chcialo ci sie isc do sklepu a pod nosem masz ich 3 Na pewno.
    Mam teraz oryginal ricambi w cenie 260 zl. Pokaz taniej.
    Piana normalnie jakbym pół rodziny obraził Brałem od was bo mieliście od razu a w sklepie musiałbym czekać dwa dni. Czytaj ze zrozumieniem Poza tym grzeczniej bo nie jestem twoim kolegom i w takim to nie to możesz w domu do dzieci gadać. Zachowujesz się jak typowy buc z wiochy. A co do tych 260 zł to jeśli to cena za górne do 166 to pod domem mam za 210 zł bez łachy.
    Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Sorry że post pod postem

Znalazłem

Skoro nie brałem od was wahaczy to czyje nazwisko jest na paragonie jako sprzedawcy?? Paragon z tego roku Przeszukaj najpierw swoje archiwum a potem peplaj na lewo i prawo Ponieważ to forum publiczne to zamazane zostały nip i adres sprzedawcy.
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1030088.jpg
Wyświetleń:	122
Rozmiar:	82.9 KB
ID:	177862  

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar malgo

Domyślnie

Wzajemnie. Ake chyba teraz ne wiesz c znaczy oryginal. Jak napisalem. I wem doskonale ze brales. Tylko przynajmniej bys przytakna ze dostales pod same drzwi domu. A jeski uwazasz ze ti za cena detal to trudno. N wahacz o dziwo czekales tydzien. Bo ci sue nie spieszylo. To nie mow ze potrzebowales nagle. Pzdr. I sory ty nie brales tylko twoja zona wec mam prawo nie wiedzec. Tym bardzej po nick.

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Ale ja nigdzie nie napisałem że wtedy brałem oryginały. I nie powiedziałem też że musiałem po nie jechać. Wiem że zostały dostarczone i to było bardzo miłe bo widać starania o klienta. Poza tym zamawiając w sklepie musiał bym czekać dwa dni a u Ciebie zamawiając mogłem mieć praktycznie od razu dlatego się zdecydowałem.