Napisał
hideto
Wiem czego dotyczy temat, wiem też czego dotyczyło twoje pytanie. Po prostu masz czysto życzeniowe podejście do kwestii. Na dodatek reagujesz dość agresywnie na ironiczne zwrócenie uwagi. "Polecane miejsce" najpierw sprawdza stan jednostki i ogólny auta, a później dopiero 'dokłada' i to że ktoś 'nie poszalał' może oznaczać też tyle, ze twój konkretny silnik więcej nie wyciągnie.
Zapewne nie szukam "swojej" 2.4 a już na pewno nie u magika. 2.4 Już dawno jest znaleziona i jedynie czeka na naprawę innego auta którą obecny właściciel zakupił na podmianę. Będzie miała zrobioną mapę, ale w przeciwieństwie do Ciebie, nie oczekuję że mój 'magik' poszaleje, ale jedynie odblokuje to co fabryka zostawiła w marginesie. Nie mam ochoty za kilka miesięcy wymienić głowicy i połowy osprzętu, jednocześnie narzekając jaka ta Alfa awaryjna i gówniana.... mimo że wszystkie awarie byłyby z mojej winy.
Proponuję odrobinę więcej dystansu do siebie.
A jeszcze propo tych 300 km, to czysta ironia, po prostu jest na forum człowiek który planuje zrobić 200km z 1,9 8v... powodzenia, najbliższe ASO się pewnie ucieszy z dodatkowych zarobków.