Nie każdemu się podoba ale jak dla mnie białe lepiej wyglądają, przynajmniej bardziej nowocześnie. A czy się podoba czy nie to kwestia indywidualna.![]()
Nie każdemu się podoba ale jak dla mnie białe lepiej wyglądają, przynajmniej bardziej nowocześnie. A czy się podoba czy nie to kwestia indywidualna.![]()
Jestem przeciwnikiem takich 'udoskonaleń', ale przyznać muszę, że wygląda dobrze (chociaż sam bym się w to nie pitolił - niech jest, jak jest).
Nie podoba mi się natomiast licznik kilometrów - taki niebieskawy... Może w rzeczywistości wygląda lepiej, ale na zdjęciu wygaszone pola przebijają. Może za mocne podświetlenie?
Jak dla mnie to troche jak choinka bożonarodzeniowa te zegary wyglądają, przynajmniej na tym przykładzie. Osobiście to takiej profanacji bym nie zrobił bo tak szczerze to nie widzę w tym nic nowoczesnego i ładnego no chyba że chcesz z tego auta zrobić skode albo vwTakie jest moje zdanie jeśli chodzi o upiększanie na siłe czegoś co i tak już jest piękne, no ale to twój wybór.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 17-09-2015 o 22:30