W tej 150km uważaj na długość paska dobierz po VIN bo są do CF3 i CF4 jeden jest nieco dłuższy.
W tej 150km uważaj na długość paska dobierz po VIN bo są do CF3 i CF4 jeden jest nieco dłuższy.
Panowie, do 147 110km/81kw polecacie rozrząd firmy ruville i pasek continental ?
Ostatnio edytowane przez wojtus75_1995 ; 13-12-2015 o 22:49
a ja polecam orginalny alfoski w dobrej cenie kolega z forum numer 791022745
Odnośnie pasków to zakładam zawsze Dayco, Gates Paski tych producentów ida na pierwszy montaż do większości aut.
Rolki Litens lub INA.
Pompa wody Hepu
SKF, RUVILLE, BOSCH,FEBI itp to są pakowacze nigdy nie wiesz co jest w srodku
Rozrząd w jtd jest banalnie prostyblokady nie są potrzebne. koszt 200zł czas ok 2,5h
a jak mam pytanie odnośnie tych długości... za grzyb jasny nigdzie nie mogę poszukać jaka ma być długość mojego paska a dodam ze kupiłem już cały komplet gates a teraz wyczytałem ze są 2 rodzaje... jak je rozróżnić?!!!!
bylem dziś w sklepie u znajomego i powiem szczerze że nie ma takiej możliwości szukania po VIN... dzwoniłem do serwisu i to samo... dziwne na szczeście dziś rozebrałem obudowy od rozrządu i na pasku jest gates 5623xs tak że 199 zębów i oznacza to że jest to EURO 4... ale tak na marginesie to naprawdę dziwne że nie można sie prostej rzeczy dowiedzieć u źródła...a jak nie u źródła to gdzie??!!!
No bez jaj, w serwisie nie dadzą rady po VIN. Przeciez6samemu w eper można po VIN znaleźć numer części.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka