Paweł365 po wrzuceniu wstecznego nie ma żadnego piknięcia i czujniki parkowania też nie działają może coś mi się właśnie z głośniczkiem stało i muszę to sprawdzić.
Szkodnik proszę dosyć płaczudziękuje.
Paweł365 po wrzuceniu wstecznego nie ma żadnego piknięcia i czujniki parkowania też nie działają może coś mi się właśnie z głośniczkiem stało i muszę to sprawdzić.
Szkodnik proszę dosyć płaczudziękuje.
to nie płacz,sam sobie takie podejscie do ciebie zafundowałesi dalej brniesz z tekstam na poziomie gimnazjum
A pali ci się światło wstecznego? Najprościej to zdjąć boczek i sprawdzić po wrzuceniu wstecznego czy pojawia się napięcie na buzzerze, a bez rozbierania to zrób jeszcze tak stan w cichym miejscu, włącz zapłon, daj wsteczny usiądź na tylnej kanapie po lewej stronie, przyłóż ucho do boczku i posłuchaj czy nie pika bardzo bardzo cicho. U mnie tak było dało cie wyłapać ciche pikanie, koszt głośniczka 10 zł
Szkodnik i teraz takie pytanie skoro tak o mnie myślisz to po co w ogóle wchodzisz w temat przecież jest napisane Filip516 nie szkoda Ci czasu?
Pawel365 światło cofania mi działa wielkie dzięki za pomoc rano sprawdze może u mnie będzie ten sam problem![]()
Ostatnio edytowane przez filip516 ; 26-10-2015 o 00:48
wole uprzedzic innych jak ich testujesz
ok order za to też chcesz?
@szkodnik - szkoda Twojego czasu, Filip nie załapał o co chodziło jak napisałem w tamtym temacie o scudetto i nadal nie kuma
@filip516 - zrozum prosze, bez niepotrzebnej złośliwości, że takie zagrania jak w temacie o scudetto powoduja potem takie a nie inne reakcje. Każdy z nas, forumowiczów, stara się pomóc innym kiedy tego potrzebują. Niestety wymaga to poświęcenia własnego czasu, którego nikt nie ma w nadmiarze. Czasem starając się pomóc szukasz dla kogoś czegoś po google'ach , czasem w Eperze. Ja na przykład myśląc, że naprawdę potrzebujesz sprawdziłem numery części (scudetto) w Eperze dla paru modeli, bo chociaż byłem przekonany , że GT to tylko GT to nie chciałem Ci pisać bez 100% pewności. I zastanów się jak się potem czułem jak napisałeś, że "aaa, tak dla jaj zapytałem bo miałem kaprys wiedzieć" - bo ja akurat tak odebrałem Twoją intencję.
Nie wiem czy zrozumiesz czy nie. Jeśli nie - więcej nic nie napiszę w Twoich tematach gdyż najwidoczniej:
1. sobie tego nie życzysz
2. nie karmię trolli :/
wracając do tamtego tematu założyłem temat bo potrzebowałem atrapy lecz przez dłuższy czas się nikt nie odezwał po za REIJO-AR155 dlatego też zakupiłem wtedy nową atrapę po 4 dniach, potem dostałem więcej odpowiedzi ale i tak było już za późno.
hehe kto bogatemu zabroni))))))))),potem wolał naskoczyc na nas niz przyznacz ze przepłacił
)310 plus 12zł wysyłka tyle by cie kosztowała nowa
))))
"zakupiłem" kupiłem kompletny zderzak tylko z pękniętą osłoną lecz dogadałem się ze sprzedającym ze krate ma mi dac nowa lub w dobrym stanie, przez długi czas sie nie odzywał i myślałem ze nigdy jej nie zobaczę lecz właśnie po paru dniach po założeniu tamtego tematu zadzwonił ze ma nowa krate koszt jakieś 30 zł bo za paliwo.