Z autosklepem się kontaktowałeś?
Z autosklepem się kontaktowałeś?
Wg sieci Fiata amortyzatorów nie ma żaden dealer na świecie oprócz jednego w Rosji ale tym ponoć należy zapomnieć.
Oczywiście to oficjalne dane, jak ktoś "schował" dla siebie no tego się nie dowiemy.
Jest cała masa sklepów czy hurtowni do których nie ma dostępu przez system Fiata więc może gdzieś jeszcze wypłyną.
A może regeneracja ?
Ostatnio edytowane przez Gepard ; 02-02-2017 o 23:58
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
No właśnie w gre wchodzi tylko regeneracja. Pisałem kilka e-mailow do zakladow które się tym zajmuja w Poznaniu (gdzie mieszkam) i nawet nie raczyly odpowiedziec.
Problem z odsylaniem gdzieś dalej do regeneracja jest taki, że w tym czasie auto musi gdzieś stac rozkrecone i zajmować podnosnik :/
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Cześć kolego, spróbuj tutaj: https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...tml#9e8c65dce9
Dzwoniłem do gościa całkiem nie dawno i pytałem z jakim przebiegiem jest ta alfa to gość powiedział że około 180tyś, a rozbiera bo elektryka padła. Po tym aucie widać że wyjeżdżone do granic możliwości.
Co nie znaczy że amory padły. Chociaż... trudno stwierdzić na pewno jak auto na diagnostykę nawet podjechać pewnie już nie potrafi, a ryzykować można wtopić hajsy.
Jak co, ja mam jeden amor 70% na przód do Crosa do opyleniaAle... to taki mały offtopic ;P