Nową ciężko będzie kupić poniżej 100 tys, chyba że w podstawie. Do tego tylko skrzynia TCT - trochę kastruje wrażenia z dynamicznej jazdy choć osiągi oczywiście się nieco w nowej wersji poprawiły. Jak dla mnie do ostrej jazdy tylko manual.
Nową ciężko będzie kupić poniżej 100 tys, chyba że w podstawie. Do tego tylko skrzynia TCT - trochę kastruje wrażenia z dynamicznej jazdy choć osiągi oczywiście się nieco w nowej wersji poprawiły. Jak dla mnie do ostrej jazdy tylko manual.
Zależy gdzie zrobisz i jaką na to dostaniesz gwarancję. Uczciwa naprawa tego (nowe turbo to c.a. 8 tysięcy złotych w ASO, alternatywnych źródeł zakupu nie ma, więc raczej nie pójdziesz tą drogą) to całość ok. 2000 PLN.
- - - Updated - - -
Ogólnie rzecz biorąc cena nie zachwyca. 55 tysięcy za 4-letnią (!) Giuliettę QV ze 110-ma tysiącami przebiegu... Podjechać obejrzeć mogę, daleko z Krakowa nie ma.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Czy ja wiem, czy tak drogo? 170 KM z 2011 "chodzi" za mniej więcej 44 tys. - wiem, bo miałem szkodę całkowitą niedawno.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja wam powiem że Alfy ostatnio coraz bardziej trzymają cenę. 3 tygodnie temu sprzedałem Mito ojca za 34,5 tyś w ciągu jednego dnia. 2010 rok 105 km. co prawda stan idealny i śmieszny przebieg 28 tyś ale i tak bardzo ładnie trzyma cenę.
Też mam zamiar nabyć Giuliette QV ale jak na razie ceny zaporowe.
Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową