Koło mnie taka sama stoi, mogę zrobić fotki. Widać, że bita, troche rdzy, ale jest![]()
Koło mnie taka sama stoi, mogę zrobić fotki. Widać, że bita, troche rdzy, ale jest![]()
Jak na ten rocznik auta to naprawdę jest zdrowe,podwozie w dobrym stanie,lakier też.Małe poprawki do zrobienia i jeszcze się sporo pośmiga.Zajeb... jest bella.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
0 502 704 783 - tel do właściciela
dzwonił ktoś tam, ile chce za tą Alfkę ?
ciekawe po co mu była siekiera potrzebna
http://i60.photobucket.com/albums/h3...a/SANY0058.jpg
a tylna kanapa bajeczna
Piękna alfa, pewnie mienie przesiedleńcze z USA (licznik w milach), wyjątkowo zadbana.
A siekiera to tzw. "argument"![]()
ciekawe czy 156 za kilka lat będzie tak samo wzbudzać emocję jak GTV6? chyba że to tylko sam trzonek od siekiery i był wykorzystywany do grożenia Alfie jak kaprysiła![]()
tak byłem zapatrzony na auto że nie zauważyłem nawet tej siekiery
spróbuje sie dowiedzieć ile kosztuje
Pikne auto, uwielbiam stare klasyki !!! Miejmy nadzieję że znajdzie się jakiś stosowny nabywca. CO do 156 za parę lat to może być ciężko, takie auta są rodzynkami przeważnie jeżeli są wersją limitowaną, ale mogę się mylić i miejmy nadzieję że potomkowie nie zakopią ikon ostatniej prawdziwej motoryzacji pod stertą aut napakowanych po dach elektroniką żeby tylko być lepszym. I mam nadzieję że trend jaki jest w USA w stosunku do starych aut zawita w końcu do polski, chociaż jest to jeszcze nie na naszą kieszeń no i kwestia dostania części do takich aut daje tez wiele do życzenia.