Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: Moja pierwsza Alfa

ZBANOWANY Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo 159

Domyślnie

No i warto szukać wśród tych popularnych marek na polskich drogach. Ale nie kupuj Passata Kombi. Auta które zajmują dużo miejsca na drodze, są brzydkie i jeżdżą zwykle nimi Janusze, żony Januszy, czyli Grażyny lub ich syn czyli Seba.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Strange
    Mieszka w
    Wolbrom
    Auto
    159 SW 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

prosze o skasowanie posta
    Ostatnio edytowane przez Strange ; 05-02-2016 o 12:20

Użytkownik Znawca Avatar IamICEman
    Mieszka w
    Wągrowiec
    Auto
    czekam na używaną Giulie;) była 159 i GT

Domyślnie

Cytat Napisał Turas121 Zobacz post
    Witam wszystkich!

Od jakiegoś miesiąca chodzę z zamiarem kupna nowego auta, przymierzałem się już do golfa V, seata leona 1P, A4B6. Golf- nudny jak ..,Seat Leon- fajne auto, ale wnętrze mnie trochę odrzuca, poziom wyciszenia oraz zawieszenie nie spełniają moich oczekiwań, A4B6- wszystko fajnie, ale żeby wydawać 25k na auto z 2003-4 roku, często zajechane, które już nie wygląda to jak dla mnie za dużo, a poza tym nie wiem czemu właściciele Audi wydają mi się zadufani w sobie i myślą, że jak jeżdżą Audicą to im wszystko można na drodze. Do sedna, zdecydowałem się na 159, z tego co czytałem kiedyś o tym aucie, to wcale nie są to takie awaryjne auta, jak to wszyscy mówią, podzielacie to zdanie? Serwis takiego auta jest droższy niż np. wspomnianego wcześniej Golfa? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? I jaki lepiej wybrać silnik, diesel czy benzynka biorąc pod uwagę, że rocznie robię niecałe 20k km? Mój budżet to max. 27 tysięcy, znajdę coś ciekawego w tych pieniądzach?

Pozdrawiam!
    a z jakiego rejony PL jestes? znajomy ma na sprzedaz bardzo zadbana alfę 159,z małym przebiegiem bo zaledwie 130tys. ZArejestrowana w PL. 1.9JTD 150KM. 2007r,cena +- 24tys zł.

- - - Updated - - -

i chcesz kupić sedana czy SW?