to jeszcze podpowiem ze jak manetke kierunku wezmiesz w okreslona strone to tylko ta strona bedzie swiecic po wyjeciu kluczyka :-)
a to wszystko bys wiedzial gdybys zerknal do instrukcji![]()
Nie działa mi to, jest tak jak pisałem nie odpalę pozycji bez MAR kluczyk nie idzie w drugą stronę.
I wracając do tematu czy ten fakt może mieć jakiś wpływ na brak świateł mijania.
Jeśli nie było to dawno robione to będzie cięzko to włączyć...Ja u siebie siedziałem chyba z godzinę aż w końcu się udało....
I Faktycznie da się.
Tak więc z rana zabrałem się za te światła i okazało się że faktycznie popaliły się żarówki.... nie sądziłem że dwie naraz mogą się spalić tak niespodziewanie.
Więc temat opanowany.
Co do tej stacyjki to będę próbował,ale z tego co widzę to kluczyk nawet nie drgnie w drugą stronę,nie pomaga dociskanie tego dzyndzla ani inne zabiegi.
Może trzeba jak z kobietą,trochę delikatniej, aż do finału![]()
Jak światła nie działają to zawsze na początek żarówki do sprawdzenia. Dobrze że temat już opanowany![]()
Wyryte rantem felgi
Mnie też się tak stało kiedyś w 147 własnie, jedna się przepaliła, zanim ją zdażyłam wymienić - to drugatakże jak mówicie - możliwe. A ostatnio w 145 żarówka jednocześnie z bezpiecznikiem
też się nie spodziewałam - wymieniam żarówkę a tu nic, okazało się ze jeszcze ten bezpiecznik.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest