Powiedźcie mi tylko u kogo coś takiego zrobię? Albo ile w ASO taka usługa kosztuje
Powiedźcie mi tylko u kogo coś takiego zrobię? Albo ile w ASO taka usługa kosztuje
W tej chwili większość elektroników mam możliwość i umiejętności aby odczytać eprom trzeba tylko znaleźć takiego który się podejmie.
W Krakowie jest, dorabiałem tam kluczyk, to - enigma serwis....
Dzięki, wysłałem do nich zapytanie.
Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz... czy do zaprogramowania modułu będzie potrzebna jakaś karta kodowa czy toć takiego? Chodzi mi o to że pewnie jakoś trzeba będzie zaprogramować radio bo mam seryjne sterowane z kierownicy i może coś jeszcze.
Jak ja dorabiałem kluczyk to nie chcieli kodu, mimo ze kartę kodową mam. A do radia pewnie trzeba ale to też radio można rozkodować i potem zrobić proxy i powinno śmigać.
Zależy jakie to radio. Można w 1-dinowym na podstawie nr seryjnego ściągnąć kod z netu, oczywiście zakładam że radio nie jest kradzione. Przy 2-din jest więcej zabawy.
Myślę że temat został rozwiązany, mianowicie... zdemontowałem cały moduł, spryskałem kontakt stykiem, wysuszyłem, wymieniłem izolację i od dwóch miesięcy mam spokój. Dziękuję wszystkim za pomoc.