Dzięki za namiary![]()
Dzięki za namiary![]()
Zapraszam na www.marwad.pl tam znajduje się szczegółowy cennik
Jeśli chodzi o czyszczenie tapicerki to proponuje w słoneczną sobotę zakupić kilka niezbędnych rzeczy: 6-pak piwa coś na grilla, płyn do Karchera i pożyczyć odkurzacz piorący. Po kilku godzinach tapicerka pięknie wygląda humor po piwie dopisuje i żołądek napełniony. Hehe same korzyści…![]()
Widzę, że burzliwy temat ten od prania tapicerki i dobrze bo też mam dość partaczy. Korzystam z usług takich niby firm za 60 -200 zł min raz na 2 miesiące bo na taxi robię w Icarze. Ostatnio jakiś klient tak mi zapaskudził jakąś czekoladą z tyłu kanapę, że szok. Kolega dał mi namiar na krakowską firmę Stanley. I faktycznie chłopaki wiedzą co robią. Za całe wnętrze zapłaciłem niecałe 140 zł a efekt rewelacja no i przede wszystkim widać, że porządny sprzęt a nie jakiś karcher z allegro. Polecam wszystkim. Ostatnio trafiłem na ich stronę www.stanleypranie.pl
Faktycznie, znalazl sie archeolog akwizytor
Ale akurat na czasie pytanie, bo musze oddac swoja do prania totalnego. Jasna tapicerka materialowa i jasne wnetrze od polowy w dół wygladaja juz tragicznie. Gdzie z tym jechac w Krakowie? Zeby zrobili solidnie i nie za drogo. Tapicera plus plastiki.
Jeśli szybko się działa to pokonanie takiej plamy to żadne wyzwanie. Jeśli chodzi o Kraków to spróbujcie może się kontaktować z tą firmą: http://studioporzadku.pl/ . Nic mnie z nią nie łączy. Po prostu wypowiadają się sensownie na forum branżowym (ifc). Zarejestrowałem się, żeby to napisać, ale jak macie jakieś pytania odnośnie czyszczenia tapicerki samochodowej czy nawet meblowej to chętnie odpowiem w tym temacie.
zajmowałem się tym tematem kilka lat, i niech mi nikt nie mówi że za 60 złociszy ktoś wypierze ci całe autko, śmiech na sali, chyba ze trabanta na skayu..., za taką cenę gościa koledzy z branży powinni spacyfikować!!!!
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....